Avoimet työpaikat TAMKissa

Lehtori, konetekniikka

TAMKin Teollisuusteknologiayksikkö hakee insinöörikoulutukseen konetekniikan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan

TAMKin Teollisuusteknologiayksikkö kouluttaa osaajia työelämän tarpeisiin. Yksikön tutkimus- ja kehitystoiminnan tavoite on uusien teknologioiden hyödyntäminen yritysten ja yhteiskunnan menestymisen ja kestävän kehityksen turvaamiseksi.

Etsimme opetuksesta kiinnostunutta henkilöä, jolla on vankka ja ajantasainen osaaminen konetekniikasta. Hallitset tuotekehityksen ja teknillisen mekaniikan sekä niihin liittyvät digitaaliset työkalut ja menetelmät. Mahdollinen valmistustekniikan tai koneautomaation osaaminen tuovat hakemukseen lisäarvoa.

Opetuksen lisäksi olet kiinnostunut kehittämisprojekteista, joissa hankitaan ja sovelletaan ajankohtaista osaamista yhdessä opiskelijoiden, työelämän ja muiden kumppanien kanssa. Et pelkää heittäytyä mukaan uuteen, ja olet valmis kohtaamaan erilaisia haasteita.

Tarjoamme sinulle

• innovatiivisen työympäristön ja mukaanpääsyn työstään innostuneeseen tiimiin
  • vakaan työpaikan ja opettajan työhön kuuluvat vuosittaiset pitkät vapaajaksot
  • kilpailukykyisen palkan
  • mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden tekijöihin työskentelemällä nuorten aikuisten parissa
  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi

Lehtorilta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden alan työkokemusta elinkeinoelämästä. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kielen hyvä osaaminen.

Arvostamme

• positiivista asennetta
  • vankkaa teollisuuskokemusta
  • hyviä työelämäyhteyksiä ja verkostoja sekä tuoretta kokemusta elinkeinoelämästä
  • osaamista digitaalisesta tuotekehityksestä

Sinulla voi olla kokemusta tai koulutusta opettamiseen, mutta se ei ole edellytys tehtävään valitsemiselle. Pedagoginen pätevyys tulee kuitenkin suorittaa kolmen vuoden sisällä lehtoriksi nimittämisestä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työsuhteen alussa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat:

Johtaja Hannu Kivilinna (+358 50 0981118)

Tutkintovastaava Markus Aho (+358 40 8012627)

Osaamispäällikkö Aija Paananen (+358 40 5708891)

Jätä hakemus tästä

Hakuaika päättyy perjantaina 30.4.2021