Avoimet työpaikat TAMKissa

Lehtori, ammatillinen opettajankoulutus

TAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu hakee lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Ammatillisessa opettajankoulutuksessa pääset työskentelemään monenlaisissa opetus-, ohjaus-, kehittämis- ja projektitehtävissä, joiden toimintaympäristönä on ammatillisesti suuntautunut koulutus. Tehtävät ovat myös kansainvälisiä ja englanti on silloin työkielenä. Ratkomme tulevaisuuden ammatillisen koulutuksen haasteita yhdessä oppilaitosten ja verkostojen kanssa, joten yhteistyötaidot ja yhteisöllinen työote ovat tarpeen. Erityisesti korostuvat kestävään koulutukseen ja työelämäläheisiin oppimisympäritöihin liittyvät kysymykset ja näistä toivommekin uudella lehtorillamme olevan kokemusta ja näkemystä.

Lehtorilta vaaditaan ammattikorkeakoulun tai ammatillisen koulutuksen opettajan kelpoisuus ja vähintään kolmen vuoden opettajakokemus ammattikorkeakoulussa tai ammatillisessa oppilaitoksessa. Tehtävässä vaaditaan lisäksi vähintään aineopinnot kasvatus- tai lähitieteissä.

Työsuhteessa sovelletaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa johtaja Hanna Ilola 0400 263675 tai hanna.ilola [at] tuni.fi

Jätä hakemus tästä