Hyppää pääsisältöön

Kyselyhetki kansainvälisestä opiskelijatuutoroinnista kevätlukukaudella 2024

Tampereen yliopisto
PaikkakuntaTeams-tapaaminen
9.10.2023 15.00–16.00
Kielienglanti
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Tervetuloa kansainvälisen tuutoroinnin kyselytunnille, jossa kerrotaan lisää käynnissä olevasta hausta, tuutoroinnin tavoitteista, hyödyistä, aikatauluista sekä vastataan yleisön kysymyksiin.

Haku kevään vaihto-opiskelijoiden tuutorointiin on käynnissä 9.-24.10. Jos sinulla on kysyttävää, voit liittyä seuraamme Teams-kyselyhetkeen maanantaina 9.10. klo 15 alkaen.

Kansainvälinen tuutorointi tarjoaa uusia kokemuksia ja tuttavuuksia sekä mahdollisuuden kehittää omia kieli- ja ryhmänohjaustaitojaan. Kaipaamme tuutoreilta avointa mieltä, sitoutumista tehtävään sekä halua auttaa uusia vaihto-opiskelijoita yhteisössämme. Kansainvälisen tuutoroinnin pääkieli on englanti. Uudet tuutorit voivat suorittaa tuutorien opintojakson, josta voi saada 2 opintopistettä, jotka voit lisätä tutkintosi kansainvälistymiskokonaisuuteen. Kaikki tuutorit saavat myös pienen kulukorvauksen.

Järjestäjä

Kansainvälisen liikkuvuuden palvelut ja Tampereen ylioppilaskunta TREY

Kohderyhmä

Kaikki kansainvälisestä tuutoroinnista kiinnostuneet Tampereen yliopiston opiskelijat, myös fuksit! Huomaathan, että kansainvälinen tuutorointi alkaa koulutuksella marraskuussa ja jatkuu toukokuuhun 2024. Uudet tuutorit voivat suorittaa tuutorien opintojakson, josta voi saada 2 opintopistettä, jotka voit lisätä tutkintosi kansainvälistymiskokonaisuuteen. Kaikki tuutorit saavat myös pienen kulukorvauksen.

Lisätietoja

Vaihto-opiskelijoiden tuutorointi, Kansainvälisen liikkuvuuden palvelut: mobility.tau@tuni.fi Tuutoroinnin asiantuntija Teemu Juutilainen, Tampereen ylioppilaskunta TREY: tuutorointi@trey.fi