Hyppää pääsisältöön

Kriisistä kasvun mahdollisuuksiin ja uudistumiseen -hanke on käynnistynyt

Julkaistu 12.11.2021
Tampereen yliopisto
Prizztech ja Tampereen yliopiston Porin yksikkö tuovat kaksivuotisella Kriisistä kasvun mahdollisuuksiin ja uudistumiseen (KAMU) -hankkeella satakuntalaisille yrityksille esiin erilaisia kehittymisen teemoja.

Korona on pakottanut yritykset sopeuttamaan omaa liiketoimintaansa toimintaympäristön muutoksiin. Kaikki eivät ole tässä onnistuneet. Prizztechin ja Tampereen yliopiston Porin yksikön yhteistyöllä etsitään toimivaksi havaittuja toimintamalleja, joita satakuntalaiset yritykset voivat hyödyntää omassa liiketoiminnassaan.

Hanke järjestää vuoden 2022 aikana infotilaisuuksia, verkkoseminaareja sekä yritystorin, joihin kokoonnutaan ajankohtaisten kehittämisaiheiden pariin. Tavoittelemme yritysten toimintakulttuurin muutosta jatkuvan kehittämisen tielle ja rakennamme työkalun, joka edesauttaa yrityksiä etsimään kehittymisen vaihtoehtoja. Näillä keinoilla yritysten on helpompi pärjätä ja jopa menestyä maailman muutoksissa.

Prizztech Oy on satakuntalaisten kuntien omistama elinkeinoyhtiö, jonka tehtävänä on Satakunnan hyvinvoinnin edistäminen yrityselämää vahvistamalla. Prizztechillä on korona-ajalta yli 1600 neuvontata-pahtuman pohjalta ajantasainen tieto yrityselämän tarpeista. Tampereen yliopiston Porin yksiköllä on pitkä kokemus tutkimustiedon hyödyntämisestä erilaisissa aluekehityshankkeissa Satakunnassa. Tampereen yliopiston rooli hankkeessa onkin tuottaa tutkittuun tietoon perustuvia esimerkkiratkaisuja yritysten tarpeisiin.

Tutustu hankkeeseen ja sen etenemiseen osoitteissa: avoinsatakunta.fi/kamu/ tai prizz.fi/kamu.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Jari Leppäniemi
Tampereen yliopisto (Porin yksikkö)
jari.leppaniemi [at] tuni.fi (jari[dot]leppaniemi[at]tuni[dot]fi)
040 826 2820

Projektipäällikkö Jussi Kuusiniemi
Prizztech Oy
jussi.kuusiniemi [at] prizz.fi (jussi[dot]kuusiniemi[at]prizz[dot]fi)
044 538 4501