Yleisötilaisuus

Korona, perheväkivalta ja konfliktit kodeissa

Eija Paavilainen ja Marita Husso. Korona, perheväkivalta ja konfliktit kodeissa.
Millaisia kyteneitä konflikteja eritys laukaisi, ja mitä jo tapahtuvaa tilanne toi näkyviin?

Koronarajoitukset sulkivat perheet koteihin, ja toisilla oli rankempaa kuin toisilla. Millaisia kyteneitä konflikteja eritys laukaisi, ja mitä jo tapahtuvaa tilanne toi näkyviin? Miten ongelmia voi ehkäistä syksyllä? Mitkä ovat perheväkivallan riskitekijät ja miten ne suhteutuvat pandemian tuomaan tilanteeseen?

Keskustelemassa lasten kaltoinkohtelua tutkinut Tampereen yliopiston hoitotieteen professori Eija Paavilainen ja perheväkivaltaa tutkinut Tampereen yliopiston sosiaalipolitiikan apulaisprofessori Marita Husso.

Tampereen yliopiston asiantuntijat ja vierailijat pohtivat Seurannassa-sarjassa, mitä koronavirus paljastaa maailmastamme, miten koronan kanssa eletään, miten se vaikuttaa yhteiskuntaan ja millaisia mahdollisuuksia ja ongelmia se luo. Seurannassa-keskustelusarjaa juontaa ja organisoi Alusta-verkkojulkaisun toimittaja Tiina Heikkilä. Ohjelma striimataan yhteistyössä Tampereen kaupungin nuorten palveluiden Pajaston mediatyöpajan kanssa torstaisin kello 14. Voit katsoa ohjelmat tallenteena Alustan Youtube-tililtä.

Katso lähetys ja tallenne Alustan sivuilta ja tulevat ja menneet jaksot Seurannassa-sarjan kotisivilta.

Järjestäjä

Alusta-verkkojulkaisu