Yleisötilaisuus

Kirjanjulkistamistilaisuus ja seminaari: "Understanding and Designing Place - Considerations on Architecture and Philosophy"

seminar-on-place.jpg
Uuden Datutop-julkaisun "Understanding and Designing Place - Considerations on Architecture and Philosophy" julkistaminen.

Hyvät kollegat ja opiskelijat, 

Meillä on ilo ilmoittaa uuden Datutop-julkaisun "Understanding and Designing Place - Considerations on Architecture and Philosophy" julkistaminen. 

Tässä julkaisussa, jota edelsi Tampereella 2017 järjestetty kansainvälinen seminaari, tavoitteena on tuoda paikan käsite takaisin tarkastelun keskiöön sekä pohtia paikan kokemusta ja situationaalisten tekijöiden moninaisuutta sekä filosofian että käytännön näkökulmasta. Kirjan esseiden kirjoittajat ovat Jeff Malpas, Alberto Pérez-Gómez, Juhani Pallasmaa, Pekka Passinmäki ja Klaske Havik. Lisäksi kirja
sisältää seminaarin yhteydessä pidetystä paneelikeskustelusta toimitetun tekstin.
 

Kirja julkistetaan ja esitellään tiistaina 4. kesäkuuta 2019 Arkkitehtuurin yksikössä Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella, luentosalissa RD 203 järjestettävässä seminaarissa, jossa on puhujia sekä Tampereen yliopiston että Delftin teknillisen yliopiston arkkitehtuurin yksiköistä. 

Lämpimästi tervetuloa! 

Pekka Passinmäki,
Tampereen yliopisto
 

Klaske Havik, Delftin
teknillinen yliopisto
  

Järjestäjä

Tampereen yliopisto Arkkitehtuurin yksikkö

Further information

Pekka Passinmäki, pekka.passinmaki@tuni.fi