Yleisötilaisuus

Kaikille avoin Perhe ja mielenterveys -luentosarja

Siiri-kuvapalvelu. Lapsia leikkipuistossa. Kuvaaja: Sven Löfström, 1960-1969
Luentosarja PERHE JA MIELENTERVEYS tarkastelee monialaisesti ja monitieteisesti mielenterveyden kysymyksiä perheen ja perhesuhteiden näkökulmista. Luento on avoin kaikille kiinnostuneille ja toteutetaan Mielenterveysomaiset Pirkanmaa - FinFami ry:n, Tampereen kaupungin, Tampereen yliopiston lapsuuden, nuoruuden ja perheen tutkimuskeskus PERLAn ja Tampereen seudun työväenopiston yhteistyönä. Tampereen yliopiston opiskelijat löytävät lisätietoja opiskelijan oppaasta. Luennot järjestetään Sampolassa (Sammonkatu 2, Tampere). Luennot on mahdollista katsoa myös striimattuna.

9.9. Vanhemman mielenterveys ja perhevuorovaikutus / Elina Haapaniemi

23.9. Nuorten mielenterveys / Riittakerttu Kaltiala-Heino

30.9 Nuorten mielenterveys yhteisöllisenä ja yhteiskunnallisena kysymyksenä / Jarkko Salminen

21.10 Lasten mielenterveys ja perhe / Jallu Lindblom ja Lasten masentuneisuus ja elämäntapahtumat / Tiina Talja