Yleisötilaisuus

Juniversityn avoimet Tiedepysäkit lapsille Hervannassa

Ilmoittautumisaika:
kuvituskuva.
Haluatko tutustua tieteisiin? Tehdä itse, testailla ja oivaltaa? Loistavaa, olet tervetullut Tiedepysäkeille, jotka ovat kaikille avoimia alakouluikäisten tiedetyöpajoja. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Tiedepysäkillä on useita pieniä työpisteitä, joiden kiertämiseen kuluu noin tunti. Voit tulla yksin, kaverin tai vanhempien kanssa, mihin aikaan tahansa Tiedepysäkin aukioloaikana. Tiedepysäkit järjestetään joka toinen viikko ja aihe vaihtuu kerrasta toiseen.

Pysäkeillä sinua auttavat Juniversityn osaavat ja innostavat ohjaajat. Nuorimmilla osallistujilla on hyvä olla joku vanhempi apulainen mukanaan, sillä työpisteeltä toiselle kierretään itsenäisesti.

Syksyllä 2021 tiedepysäkeille ilmoittaudutaan ennakkoon, joten varaathan paikkasi etukäteen. Muistathan myös peruuttaa osallistumisesi, mikäli et pääsekään paikalle. Kullekin tiedepysäkille on oma ilmoittautumisensa.

Syksyllä 2021 tiedepysäkit järjestetään seuraavasti:

Ma 27.9. klo 17:30-19 teemana Elokuva

Ma 11.10. klo 17:30-19 teemana Maapallo