Tapahtuma

Juniversity esittäytyy! YouTube-live 15.4.

Valokuva lapsesta joka pitää kättä korvan takana kuin kuullakseen paremmin.
Tervetuloa tutustumaan Tampereen yliopiston Juniversityn tiedekasvatustoimintaan verkon välityksellä torstaina 15.4.2021. Iltapäivän aikana kuullaan lyhyt esittely Juniversityn toiminnasta yleisellä tasolla sekä pureudutaan tarkemmin toisen asteen opiskelijoille ja oppilaitoksille suunnattuun palvelukokonaisuuteen. Illan päättää toisen asteen opiskelijoille suunnattu Tiedekahvila.

Tilaisuutta voi seurata Juniversityn YouTube-kanavalla reaaliaikaisesti, tallenne tilaisuudesta on nähtävissä 14 vuorokauden ajan. 
 

Päivän ohjelma

15:15-15:45 Juniversityn esittely  

Tampereen yliopiston Juniversity innostaa lapsia, nuoria ja opettajia tiede- ja teknologiakasvatuksen pariin. Tervetuloa kuulemaan Juniversityn toiminnasta vuorovaikutteiseen live-lähetykseen! Äänessä Lotta Abendstein ja Laura Salkonen. 

16:00-16.45 Juniversityn palvelukokonaisuus toiselle asteelle

Tervetuloa kuulemaan millaisia palveluita Tampereen yliopisto tarjoaa toisen asteen opiskelijoille, opoille ja opettajille ympäri Suomen. Tilaisuudessa kuulet myös, miten palvelukokonaisuutta kehitetään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Äänessä Tuulikki Harsia ja Susanna Petäjistö. 

18:00-19:00 Tiedekahvila: Vierailulla monikudosmallintamisen huippuyksikössä

Mikä ihmeen body-on-chip? Entä miten huippulaboratoriossa muodostetaan ihmisperäisiä sydän- tai luukudoksia? Hyppää mukaan ainutlaatuiselle labravierailulle Tampereen yliopiston Kaupin kampukselle. Vieraana tutkijatohtori Mari Pekkanen-Mattila ja keskustelua johdattelemassa opiskelijalähettiläs Anniina Halonen. 

 

 

Tilaisuus on osa LUMA-keskus Suomi –verkoston StarT-virtuaaliviikkoa, joten voit seurata ohjelmaa myös tapahtuma-alustan kautta. StarT-virtuaaliviikko on maksuton ja kaikille avoin virtuaalinen tiede- ja teknologiatapahtuma, joka tarjoaa innostavia LUMA-työpajoja lapsille ja nuorille sekä uusia ideoita opettajille eheyttävän ja monialaisen opetuksen toteuttamiseen LUMA-aineiden parissa. Lisätiedot ja rekisteröityminen tapahtuma-alustalle: https://events.liveto.io/events/start-virtuaaliviikko-2021  

 

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat

Järjestäjä

Tampereen yliopiston Juniversity

Lisätietoja

Lotta Abendstein