Tapahtuma

Jatkoon!-päivä

jatkoon2020-banneri.jpg
Monialainen Tampereen ammattikorkeakoulu ja sen kaikki koulutusalat esittäytyvät Jatkoon!-päivässä. Kaikki koulutuksista kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan opintomahdollisuuksiin. Erityisesti ohjelman sisältö on suunniteltu lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijaryhmille ja opinto‐ohjaajille.

Jatkoon!-päivä järjestetään TAMKin Pääkampuksella. Infoissa pääsee tutustumaan TAMKin järjestämiin tutkintokoulutuksiin ja niihin hakeutumiseen.

4.3. järjestettävän Jatkoon!-infon sisältö:

- lyhyt yleisinfo TAMKista

- opiskelijapaneeli

- jakautuminen tutkinto-ohjelmien esittelyt

Kaikille suunnattu yleisinfo järjestetään klo 9 ja klo 12.30 alkaen. Yleisinfo järjestetään samanaikaisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Tutkinto-ohjelmien esittelyt järjestetään seuraavasti:

- Rakentaminen (rakennustekniikka, rakennusarkkitehti, rakennusmestari, sähköinen talotekniikka, LVI-talotekniikka)

- Ympäristö (metsätalous, laboratoriotekniikka, biotuotetekniikka)

- Älykäs teknologia ja teollisuus (konetekniikka, autotekniikka, sähkö- ja automaatiotekniikka, tietojenkäsittely, tietotekniikka)

- Sosiaaliala ja hyvinvointi (fysioterapeutti, sosionomi)

- Terveys (sairaanhoitaja, ensihoitaja, kätilö ja terveydenhoitaja)

- Musiikki (musiikkipedagogi ja muusikko)

- Media-ala (medianomi)

- Liiketalous ja yrittäjyys (liiketalous, yrittäjyys ja tiimijohtaminen)

- Palvelualat (palveluliiketoiminta)

- Degree Programmes in English (Interantional Business, Entrepreneurship and Team Leadership, Media and Atrs, Nursing, Environmelta Engineering and Software Engineering)

Lisäksi järjestämme aamu- ja iltapäivällä opiskelijavalintoja ja opintoihin ohjausta käsittelevän tilaisuuden, jonka sisältö on kohdennettu pääasiassa opinto-ohjaajille ja muille ohjaaville tahoille.

Esittelyt järjestetään pääasiassa kaksi kertaa aamupäivällä ja kaksi kertaa iltapäivällä, voit siis osallistua useampaan esittelyyn samana päivänä. Poikkeuksena tähän on Älukäs teknologia ja teollisuus -esittely, joka järjestetään kerran aamupäivällä ja kerran iltapäivällä. Englanninkielisten tutkinto-ohjelmien esittely puolestaan on avoin tilaisuus, johon voi osallistua sinulle sopivana hetkenä aikavälillä klo 10-11.45. tai klo 13.30-15.15.

Tutkinto-ohjelmien infojen jälkeen on mahdollista tutustua TAMKin liikuntakeskukseen.

Tapahtumassa mukana TAMKin henkilökunnan lisäksi myös eri alojen opiskelijoita kertomassa opiskelustaan TAMKissa.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislomake julkaistaan helmikuussa 2020.

Tervetuloa!

Further information