Tutkimus

IEEE MMSP 2021 hybridikonferenssi Tampereella 06.–08.10.2021

laura-vanzo-visit-tampere.png
Signaalinkäsittelyn lippulaivakonferenssi IEEE MMSP järjestetään tänä vuonna hybriditapahtumana Tampereella. IEEE MMSP 2021 konferenssin teema on etäläsnäolo.

Tampereella järjestetään kansainvälinen hybrdidikonferenssi IEEE MMSP 2021 (IEEE 23rd In ternational Workshop on Multimedia Signal Processing) 6.–8. lokakuuta Scandic Rosendahlissa. Tapahtuma tuo yhteen signaalinkäsittelyn alan parhaat asiantuntijat Suomesta ja maailmalta. 

Konferenssin teeman mukaisesti MMSP 2021 keskittyy uudenlaisiin etäläsnäoloteknologioihin ja -sovelluksiin, jotka voivat mullistaa teollisuuden toimijoiden lisäksi myös kulttuuri- ja viihdealan. Konferenssin keynote-puhujia ovat Tuomas Virtanen Tampereen yliopistosta sekä Oliver Schreer Fraunhofer HHI:stä. 

Konferenssin avauspäivänä keskiviikkona 6. lokakuuta järjestetään myös MAGICS-hankkeen aloitustilaisuus. Tilaisuudessa järjestetään mielenkiintoisia demoja sekä monitieteellinen paneeli, jossa eri alojen asiantuntijat keskustelevat etäläsnäolosta ja ihmisten virtualisoinnista psykologian, neurotieteen, kuvantamisteknologioiden, taiteen ja musiikin näkökulmasta. Demonstraatioissa nähdään mm. volumetrisen studion demo, työkoneen etäohjausta (MIRO-projekti) sekä monipaikkainen musiikkiesitys. 

Rekisteröityminen on vielä auki konferenssin virtuaaliosallistujille!

Bannerikuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Uusimmat uutiset kategoriassa Tutkimus

Uusimmat uutiset