Tiedote

HUBS ja SPARK Finland etsivät yhteistyökumppaneita biotieteiden sekä terveysteknologian alalta

SPARK Finland ja HUBS lyövät 2021 loppusyksystä hynttyyt yhteen, kun HUBSin valmentamalle ja SPARKin sparraamalle Innovaatiohaasteet-opintojaksolle haetaan yrityskumppaneita lääketieteen, biolääketieteen tekniikan, logopedian, psykologian, sairaanhoidon, bioteknologian ja terveysteknologian alan yrityksistä.

Mikä SPARK Finland? SPARK Finland on usean suomalaisen korkeakoulun ja sairaanhoitopiirin yhteinen ohjelma, joka tarjoaa tukea ja mentorointia akateemisille ja kliinisille ideoille sekä ratkaisuille biotieteiden ja terveysteknologian alalla. Lisäksi SPARK Finland tarjoaa tutkijoille, kliinikoille ja opiskelijoille koulutusta alan tuotekehityksestä, liiketoiminnan rakentamisesta ja sen rahoituksesta. SPARK Finland on osa kansainvälistä SPARK verkostoa, jonka juuret ovat Stanfordin yliopistossa.

Mikä HUBS? HUBS toimii Tampereen korkeakouluyhteisössä kestävän yrittäjyyden edistäjänä. Tarjoamme vapaasti valittavia opintoja, jotka kehittävät opiskelijoiden taitoja ja osaamista innovoinnin ja yrittäjyyden teemoissa. Innovaatiohaasteet opintojaksolla ratkomme haasteita poikkitieteellisissä tiimeissä muotoiluprosessin keinoin. 

Milloin: 8 viikon opintojakso järjestetään mahdollisuuksien mukaan läsnä-/hybridiopetuksena kampuksilla Tampereella 2. periodissa lukuvuonna 20212022. Opetuskielenä englanti. 

Osallistumalla kurssille toimeksiantajana ja tuomalla opiskelijatiimeille oman haasteesi, saat monialaisen tiimin tai tiimejä kehittämään uusia, liiketoimintaa hyödyttäviä ratkaisuja muotoiluprosessin keinoin. Loppuratkaisu on valmis, oikealla kohderyhmällä testattu ja aitoon dataan perustuva ratkaisu tai konsepti (Minimum Viable Product), jonka avulla voit lähteä kehittämään liiketoimintaasi yhä eteenpäin. Tarvitsemme myös asiantuntijuuttasi osana valmennusprosessia, sillä antamasi toimialatieto ja sparraus on osa valmennuskokonaisuutta. Osallistuminen on maksullista. 

 

Lisätietoa ja inspiraatiota: 

SPARK Finland: Outi Väisänen, outi.vaisanen [at] tuni.fi 

HUBS: Minttu Ripatti, minttu.ripatti [at] tuni.fi

Uusimmat uutiset kategoriassa Tiedote

Uusimmat uutiset