Avoimet työpaikat TAMKissa

HR-koordinaattori

Haemme Tampereen ammattikorkeakouluun, TAMKiin, kehittämiskykyistä palkkahallinnon ja tietojärjestelmien osaajaa HR-koordinaattorin tehtävään, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 2.8.2021

Tavoitteenamme on TAMKin henkilöstöpalveluissa parantaa palveluidemme strategia- ja asiakaslähtöisyyttä sekä tarjota laadukkaita palveluita henkilöstömme työskentelyn ja hyvinvoinnin varmistamiseksi. Uskomme yhdessä tekemiseen ja oppimiseen TAMKin avoimessa ja mutkattomassa toimintakulttuurissa. Olemme vahva asiantuntijaorganisaatio ja uudistamme aktiivisesti monialaista toimintaamme. Olemme Suomen suurimpia ammattikorkeakouluja ja strategiamme ytimessä ovat kansainvälisyys ja työelämän kehittäminen.

HR-koordinaattorin keskeiset työtehtävät liittyvät HR-järjestelmän (Mepco) pääkäyttäjyyteen ja kehittämiseen yhteistyössä HR-tiimin, järjestelmätoimittajan ja Tampereen yliopiston HR:n ja tietohallinnon kanssa. Lisäksi eri tietojärjestelmien ja tiedonhallinnan keskinäinen kehittäminen kuuluu HR-koordinaattorin työhön. HR-raportointi ja sen jatkokehittäminen ovat tehtäväalueena samoin kuin laajemmin työsuhdeasioiden ja palkkahallinnon prosessien kehittäminen HR-koordinaattorien tiimissä.

Odotamme sinulta vahvaa HR-tietojärjestelmäosaamista ja mahdollisesti muiden tietojärjestelmien tuntemusta. Oleellista on, että olet kiinnostunut ja kyvykäs kehittämään järjestelmien sisältöjä ja työprosesseja. Työssä tarvitaan ymmärrystä palkkahallinnon kokonaisuudesta ja eduksi on näkemys sen tulevasta kehittämisestä, esimerkiksi robotiikasta. Raportointikokemus on eduksi. Työotteesi on kehittämisorientoitunut ja itsenäinen ja toimit tuloksellisesti myös erilaisissa tiimeissä. Hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitosi mahdollistavat tehtävässä menestymisen. Sinulle on myös tuttua työskennellä englannin kielellä.

Tarjoamme kehittyvän valtakunnallisen korkeakoulutyöympäristön, jossa työskentelee sitoutuneita asiantuntijoita innostavassa ilmapiirissä. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä sekä kehittämään niitä osaamisellasi. Meillä on vastuullinen ja yhteisöllinen tapa tehdä töitä samoin kuin olemme vastuullisia yhteiskunnasta ja Pirkanmaan alueen menestyksestä. Jos nämä ja korkeakoulumaailma tuntuvat sinulle omilta, lähetäthän kuvauksen siitä, miten auttaisit meitä menestymään.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajien yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja saat henkilöstöjohtaja Merja Jortikalta, puhelin 040-8696100 tai merja.jortikka [at] tuni.fi, varmimmin tavoitettavissa 1.6. klo 8.30-10, 4.6. klo 13-16, 7.6. klo 9-17.

Linkki sähköiseen hakemukseen tässä

Hakuaika päättyy 10.6.2021.