Kongressi

Hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäivät 2021

Ilmoittautumisaika:
hd-esite_jpeg.jpg
Hallinnon Tutkimuksen Seura ja Focus Localis järjestävät jo viidennet yhteiset hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäivät Tampereen yliopistossa 17.–19.11.2021. Tänä vuonna Focus Localis ry täyttää 50 vuotta ja Hallinnon Tutkimuksen Seura ry 40 vuotta, ja juhlavuoden kunniaksi tiedepäivien teemana on Eilen, tänään ja huomenna.

Nämä poikkeukselliset ajat ovat ajaneet muutoksiin myös julkisella sektorilla. Tiedepäivillä pureudumme hallinnon ja kuntatutkimuksen ytimeen: mistä tulemme, missä olemme tällä hetkellä ja minne olemme menossa. Päivien esitysten teemoissa käsitellään mm. hyvinvointia ja jaksamista akateemisessa työssä, julkisten palveluekosysteemien hallinnoinnin haasteita ja mahdollisuuksia, kuntien johtamismalleja sekä hallintotieteellisen tutkimuksen tilaa ja tulevaisuutta.

Toteutamme tämän vuoden tiedepäivät hybridimallilla, jolloin osallistuminen on mahdollista fyysisesti paikan päällä Tampereella tai etäyhteyksien välityksellä.

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat