Koulutus

Haku varhaiskasvatuksen tehtäviin ja esiopetukseen ammatillisia valmiuksia antaviin opintoihin syksyllä 2021

Värikkäät puuveneet
Hei kasvatustieteiden kandidaatin tai kasvatustieteiden maisterin tutkinnon suorittanut! Oletko suunnitellut työuraa varhaiskasvatuksen opettajana? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea Tampereen yliopistossa järjestettäviin varhaiskasvatuksen tehtäviin ja esiopetukseen ammatillisia valmiuksia antaviin opintoihin.

Opinnot alkavat Tampereen yliopistossa tammikuussa 2022. Opinnot ovat laajuudeltaan 75 opintopistettä ja sisältävät 60 opintopistettä varhaiskasvatuksen tehtäviin ja esiopetukseen ammatillisia valmiuksia antavia opintoja sekä 15 opintopistettä työssäoppimisjaksoja. Opinnot toteutetaan Tampereen yliopiston kasvatustieteiden tutkinto-ohjelman opetussuunnitelman mukaisesti.

Tampereella on järjestetty monimuotoista varhaiskasvatuksen opettajan koulutusta vuodesta 2018. Monimuotokoulutuksena toteutettavat opinnot sisältävät lähiopetusta, verkko-opetusta, itsenäistä opiskelua ja oppimistehtäviä.

Opintoihin kuuluu ohjattu työssäoppiminen varhaiskasvatuksen koulutuksen kumppanuusverkoston päiväkodeissa, joissa ohjaajana toimii koulutuksen saanut mentori. Kumppanuusverkoston päiväkoteja on Tampereen seutukunnan lisäksi Hämeenlinnassa ja Seinäjoella. 

Opinnot on mahdollista suorittaa nopeimmillaan 1,5 vuoden aikana. Ohjattuja työssäoppimisjaksoja on kaksi.

Haku on käynnissä 23.8.–27.9.2021 klo 15.00.

Täältä löydät tarkemmat tiedot hakemisesta ja valintaperusteista.

 

Lisätietoja: varhaiskasvatus.opiskelu.tau [at] tuni.fi

Uusimmat uutiset kategoriassa Koulutus

Uusimmat uutiset