Koulutus

Diginfra-koulutusta Tiepäivien yhteydessä

Työskenteletkö väylähankkeiden parissa tilaajana, suunnittelijana, rakentajana, rakennuttajana tai kunnossapitäjänä? Diginfra-koulutuksessa pääset kehittämään osaamistasi ketterästi työn ohessa. Koulutuksessa opit, miten digitaaliset välineet ja menetelmät auttavat liikenneinfran koko elinkaaren hallinnassa ja edistävät yhteistyötä toimijoiden kesken.

Kolmatta kertaa järjestettävän täydennyskoulutuksen sisällön on suunnitellut asiantuntijaryhmä, johon kuuluu kokeneita ja pitkään infra-alalla toimineita yritysten ja organisaatioiden edustajia.

Koulutus toteutetaan 9.-10.2.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, jossa pidetään samaan aikaan kansainväliset Tiepäivät. Koulutukseen on myös mahdollista osallistua etänä striimin välityksellä.

Lue lisää Diginfra -koulutussivuilta, ilmoittaudu viimeistään 18.1.2022.

Uusimmat uutiset kategoriassa Koulutus

Uusimmat uutiset