Hyppää pääsisältöön

Citizen and Consumer Engagement -työpaja

SijaintiWebinaari
Ajankohta24.9.2021 6.00–9.00
Ilmoittautumisaika päättyy 23.9.2021,20.55
Kielisuomi
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
PackAlliance köysisolmu ja teksti "Korkeakoulut ja yritykset yhdessä"
Hei muovialan asiantuntija! Tahdotko vaikuttaa muovipakkaamisen osaamisen kehittämiseen kiertotaloudessa? Osallistu PackAlliance-hankkeen online-työpajaan

TAMK ja Pyroll ovat yhdessä työstäneet uuden koulutuskokonaisuuden “Citizen and Consumer Engagement” vastaamaan tulevaisuuden muovipakkausten kuluttaja- ja kansalaisviestinnän ja kommunikoinnin tarpeisiin. Tule arvioimaan sisältöä kanssamme ja antamaan ideoitasi. Työpaja järjestetään perjantaina 24.9.2021 klo 9.00—12.00. Työpajassa kuulet myös Fortumin puheenvuoron muovinkierrätyksen nykytilasta ja VTT:n esityksen pakkausviestinnän eettisistä kysymyksistä.

Ilmoittautuminen työpajaan 23.9. mennessä tästä linkistä. Ilmoittautuneille lähetetään Zoom-linkki sähköpostitse.  

 

Työpaja on osa kansainvälistä PackAlliance-hanketta, jossa neljä eurooppalaista korkeakoulua Suomesta, Italiasta, Espanjasta ja Puolasta kehittävät yhdessä yritysten kanssa kiertotalouden mukaista koulutusta muovialan korkeakouluopiskelijoille ja ammattilaisille. Suomessa EU:n rahoittamaa koulutushanketta vievät eteenpäin Tampereen ammattikorkeakoulu ja Pyroll Oy.  

 

Lisätietoa PackAlliance-hankkeesta verkkosivuilta.

 

Työpajasta saat lisätietoa Virpi Rämöltä (virpi.ramo [at] tuni.fi) ja hankkeesta laajemmin Marita Hiipakalta (marita.hiipakka [at] tuni.fi). 

Järjestäjä

Tampereen ammattikorkeakoulu

Lisätietoja

Virpi Rämö