Avoimet työpaikat TAMKissa

Avoin tehtävä TAMKissa: Yliopettaja, sosiaaliala

TAMKin sosiaalialan koulutus hakee yliopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.8.2021

Etsimme joukkoomme TKIO-suuntautunutta sosiaalialan osaajaa. Yliopettajana osallistut laajasti TAMKin monialaiseen hanketoimintaan ja olet mukana kasvavassa kansainvälisessä toiminnassamme. Opetustehtävä sisältää uuden englanninkielisen YAMK-ohjelman lisäksi opetusta muissa sote-alan AMK- ja YAMK-ohjelmissa ja jatkuvan oppimisen koulutuksissa.

TAMKin sosiaaliala haluaa nyt ja jatkossa olla mukana kehittämissä digiosallisuutta, sosiokulttuurista hyvinvointia ja ekososiaalista oikeudenmukaisuutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla tamkilaisena luomassa uutta tulevaisuuden osaamista osana Tampereen korkeakouluyhteisöä.

Arvostamme

• vahvaa sosiaalialan työn osaamista, ja osaamista seuraavilta alueilta monikulttuurisuus, kestävä kehitys ja / tai yhteisösosiaalityö
  • sosiaalialan työn työkokemusta
  • innostunutta asennetta ja valmiutta tarttua uusiin haasteisiin
  • työelämäverkostoja

Yliopettajalta edellytetään kehittävää ja yhteisöllistä työotetta, näyttöjä tuloksekkaasta TKI-toiminnasta sekä valmiutta työskennellä englannin kielellä.

Lisäksi arvostamme monipuolisia verkostoja ja kokemusta kansainvälisistä tehtävistä.

Yliopettajalta vaaditaan lisensiaatin tai tohtorin tutkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus soveltuvalta osaamisalueelta sekä 60 opintopisteen tai vastaava aiempi 35 opintoviikon laajuinen opettajankoulutus.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävän alussa on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja antavat johtaja Lea Yli-Koivisto 0505603153 ja osaamispäällikkö Outi Wallin 0503119743, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi [at] tuni.fi

Sähköinen hakemus tässä

Hakuaika päättyy: 24.5.2021