Avoimet työpaikat TAMKissa

Avoin tehtävä TAMKissa: Suunnittelija, opiskelijarekrytointi

TAMKin opiskelijarekrytointi hakee SUUNNITTELIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3. - 31.12.2021

Suunnittelija työskentelee Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) Koulutuksen ja oppimisen palveluiden opiskelijarekrytointitoiminnon hakijapalveluissa.

Pääasiallisena tehtävänä on yhteis- ja erillishakujen edellyttämät toimenpiteet sähköisissä järjestelmissä (erityisesti opintopolku-järjestelmässä) sekä hakijoiden neuvonta suomeksi ja englanniksi. Tehtävä sisältää myös koordinointivastuuta AMK-valintakoetapahtuman järjestämisestä, englanninkielisten tutkinto-ohjelmien hauista ja valinnoista sekä erityisvastuuta TAMKin Liiketoiminta-osaamisyksikön opiskelijarekrytoinnista. Yhteistyö korkeakouluyhteisön jäsenten kanssa on tiivistä ja toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä tiimimäisesti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää korkeakoulututkintoa, erittäin hyvää kielitaitoa (sujuva vuorovaikutus ja viestintä suomeksi ja englanniksi) sekä tarkkuutta ja tietoteknistä osaamista (erityisesti excelin käyttötaitoa). Eduksi katsotaan kokemus korkeakouluhallinnosta, erityisesti hakijapalveluista (opintopolku-järjestelmän käyttökokemus) sekä kotimaisten ja ulkomaisten koulutusjärjestelmien tuntemus. Tehtävässä menestyminen perustuu erinomaisiin vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoihin, aktiiviseen asiakaspalveluasenteeseen ja paineensietokykyyn.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen (Sivista) mukaisesti.

Työsuhteen alussa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijarekrytoinnin päällikkö Marjo Korhonen, marjo.korhonen [at] tuni.fi ()

Sähköinen hakemus tässä

Hakuaika päättyy 23.2.2021

Huom! Voimme haastatella potentiaalisia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Uusimmat uutiset kategoriassa Avoimet työpaikat TAMKissa

Uusimmat uutiset