Avoimet työpaikat TAMKissa

Avoin tehtävä TAMKissa: Raportoinnin ja toiminnanohjauksen kehittäjä

TAMK hakee raportoinnin ja toiminnanohjauksen kehittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 12.10.2020 alkaen (tai sopimuksen mukaan)

Laadunhallinta ja toiminnanohjaus -vastuualue toimii TAMKin johdon ja yksiköiden tukena laadunhallinnassa, toiminnanohjauksessa ja tiedolla johtamisessa. Vastuualue muun muassa tuottaa ja koostaa seuranta-, arviointi- ja palautetietoa johtamisen ja toiminnanohjauksen sekä ulkoisen raportoinnin tueksi (esimerkiksi opetus- ja kulttuuriministeriön raportointi). Toiminnassa keskeistä on tiivis yhteistyö ja yhdessä kehittäminen eri sidosryhmien kanssa.

Etsimme tiimiimme monipuolista osaajaa kehittämään raportoinnin ja toiminnanohjauksen kokonaisuutta sekä osallistumaan raporttien tuottamiseen ja vastuualueen muihin tehtäväkokonaisuuksiin.

Tehtävään kuuluu:

• TAMKin raportoinnin ja toiminnanohjauksen kokonaisuuden kehittäminen yhdessä tiimin kanssa
  • Johtamista, toiminnanohjausta ja raportointia tukevan seuranta-, palaute- ym. tiedon tuottaminen ja koostaminen (mm. Power BI -työkalujen hyödyntäminen)
  • Strategiseen ja operatiiviseen mittaristoon liittyvän kehitystyön tukeminen
  • Korkeakouluyhteisön yhteisen ja TAMKin oman raportointipalvelun kehittämiseen ja ylläpitoon osallistuminen
  • Kehittävään ja kokeilevaan projekti- ja hanketoimintaan osallistuminen
  • Osallistuminen vastuualueen muihin tehtäviin osana tiimiä

Edellytämme:

• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä korkeakoulutoiminnan tuntemusta
  • Monipuolista raportointiin, analytiikkaan ja tilastoihin tarvittavaa osaamista
  • Aktiivista, itsenäistä ja kehittävää työotetta
  • Hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ryhmätyötaitoja
  • Kykyä organisoida asioita ja viestiä niistä
  • Hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua suomeksi ja englanniksi
  • Valmiutta ottaa vastuuta projektien eteenpäin viemisestä ja toteutuksesta

Eduksi katsomme:

• Aiemman kokemuksen raportointiin ja toiminnanohjaukseen liittyvistä tehtävistä sekä näytöt työtehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta
  • Ymmärryksen tiedolla johtamisesta, analytiikasta, toimintolaskennasta ja kokonaisarkkitehtuurityöstä
  • Kokemukset Power BI -järjestelmän käytöstä ja tietokannoista (mm. SQL-osaaminen)

Tarjoamme:

• Motivoivan työskentely-ympäristön yhdessä Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista ja korkeakouluyhteisöistä
  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän osana asiantuntijatiimiä
  • Näkymän koko korkeakouluyhteisön ja TAMKin toimintaan sekä mahdollisuuden vaikuttaa sen kehittämiseen
  • Mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen ja laajentamiseen

Tehtävänkuvaa ja nimikettä voidaan tarkentaa valittavan henkilön osaamisen pohjalta.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Piia Tienhaara: piia.tienhaara [at] tuni.fi, p. 040 540 9082

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen (Sivista) mukaisesti. Työpaikkakunta on Tampere.

Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Sähköinen hakemus osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bcd62c8f

Hakuaika päättyy 20.9.2020.