Avoimet työpaikat TAMKissa

Avoin tehtävä TAMKissa: Projektiassistentti

Haemme Tampereen ammattikorkeakouluun projektiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.1.2022-31.8.2023 (osa-aikatyö 50 %).

TAMKin Tuottajapankki-hankkeen tavoitteena on kehittää kulttuurialan tuottajaverkoston toimintaa Pirkanmaalla ja sen myötä vaikuttaa tuottajien asiantuntijatyöhön.

Hanke luo vuosien 2021–2023 aikana toimintamallin pysyvälle tuottajaverkostolle, ammatillisen tiedon jakamiselle sekä osaamisen kehittämiselle. Kohderyhmänä hankkeen toiminnoille on Pirkanmaalla tuottajan toimenkuvassa työskentelevät toimialasta riippumatta sekä organisaatiot, jotka tarvitsevat tuottajaosaamista.

Projektiassistentin keskeisenä tehtävä- ja vastuualueena TAMK Musiikissa ovat projektin organisointiin liittyvät työt projektipäällikön työparina, kuten koulutusten ja tapahtumien käytännön toteutus, viestinnälliset tehtävät ja hankehallinnon avustavat tehtävä.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta projektinomaisesta työstä, aktiivista ja avointa asennoitumista työhön, sekä kokemusta tapahtumajärjestämisestä. Sinulla on korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta ja työkokemusta vähintään 2 vuotta. Kokemus kulttuurialalla toimimisesta on edellytys työn toteutuksessa.

Tarjoamme kehittyvän valtakunnallisen korkeakoulutyöympäristön, jossa työskentelee sitoutuneita asiantuntijoita innostavassa ilmapiirissä. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä sekä kehittämään niitä osaamisellasi. Meillä on vastuullinen ja yhteisöllinen tapa tehdä töitä samoin kuin olemme vastuullisia yhteiskunnasta ja Pirkanmaan alueen menestyksestä. Jos nämä ja korkeakoulumaailma tuntuvat sinulle omilta, lähetäthän kuvauksen siitä, miten auttaisit meitä menestymään.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajien Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Susanna Ihanus, susanna.ihanus [at] tuni.fi, p. 050 530 2905

Hakuaika päättyy 12.12.2021.

Lähetäthän sähköisen hakemuksen osoitteeseen:
hakulinkki

Uusimmat uutiset kategoriassa Avoimet työpaikat TAMKissa