Avoimet työpaikat TAMKissa

Avoin tehtävä TAMKissa: Lehtori, tietotekniikka, insinöörikoulutus Teollisuusteknologiayksikkö

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan

Etsimme opetuksesta kiinnostunutta henkilöä, jolla on vankka ja ajantasainen osaaminen sulautetuista järjestelmistä. Hallitset laitteistoläheisen ohjelmoinnin, etkä tunne oloasi vieraaksi elektroniikan opetuslaboratoriossa.

Opetuksen lisäksi olet kiinnostunut kehittämisprojekteista, joissa hankitaan ja sovelletaan ajankohtaista osaamista yhdessä opiskelijoiden, työelämän ja muiden kumppanien kanssa. Et pelkää heittäytyä mukaan uuteen, ja olet valmis kohtaamaan erilaisia haasteita.

Tarjoamme sinulle

• innovatiivisen työympäristön
  • vakaan työpaikan
  • kilpailukykyisen palkan
  • mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden tekijöihin työskentelemällä nuorten aikuisten parissa
  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi
  • mukaanpääsyn työstään innostuneeseen tiimiin
  • opettajan työhön kuuluvat vuosittaiset pitkät vapaajaksot

Lehtorilta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden alan työkokemusta elinkeinoelämästä. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kielen hyvä osaaminen.

Arvostamme

• positiivista asennetta
  • hyviä työelämäyhteyksiä ja verkostoja
  • osaamista reaaliaikaisista IOT-järjestelmistä, testausautomaatiosta ja AVR-mikro-ohjaimista tai ARM-prosessoreista

Sinulla voi olla kokemusta tai koulutusta opettamiseen, mutta se ei ole edellytys tehtävään valitsemiselle. Pedagoginen pätevyys tulee kuitenkin suorittaa kolmen vuoden sisällä lehtoriksi nimittämisestä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimuksen (Sivista) mukaisesti.

Sähköiset hakemukset osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b79f683c

Lisätietoja antavat:

Johtaja Hannu Kivilinna, 050 098 1118
Tutkintovastaava Hanna Kinnari-Korpela, 040 822 7601 tai 040 057 9489
Lehtori Esa Kunnari, 040 637 4051

Sähköpostitse (etunimi.sukunimi [at] tuni.fi)

Hakuaika päättyy 28.7.2020