Avoimet työpaikat TAMKissa

Avoin tehtävä TAMKissa: Lehtori, ohjelmointi

Haemme TAMKiin opetuksesta kiinnostunutta ohjelmoinnin osaajaa lehtoriksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.1.2022 alkaen.

Haemme tiimiimme opetuksesta ja osaamisen kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä, jolla on ajantasainen osaaminen ohjelmistotuotannon tehtävistä. Haluat jakaa osaamistasi käytännönläheisen opetuksen kautta. Opetus tapahtuu ensisijaisesti tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmassa yhdessä muun opettajatiimin kanssa. Olet myös kiinnostunut alan koulutuksen kehittämisestä, yhteistyöstä työelämän toimijoiden kanssa sekä osallistumisesta käytännönläheiseen projektityöskentelyyn erilaisissa kehittämishankkeissa.

Tarjoamme sinulle

• innovatiivisen työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuteen opetuksen ja kehittämishankkeiden kautta
  • alustan osaamisen kehittymiselle
  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi
  • aktiivisen työstään innostuneen tiimin
  • kilpailukykyisen palkan ja vuoden mittaan 12 viikon vapaat.

Edellytämme lehtorin tehtävään ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden alan ajankohtaista työkokemusta. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kielen erinomainen osaaminen.

Arvostamme

• positiivista asennetta sekä kykyä ja halua heittäytyä uusiin haasteisiin
  • hyviä työelämäyhteyksiä ja verkostoja
  • osaamista ohjelmistotuotannosta ja ohjelmoinnista; se voi olla esimerkiksi
    • Frontend-ohjelmointiin liittyvää (React / ECMAScript; Angular / TypeScript)
    • Mobiiliohjelmointiin liittyvää (Android / Kotlin tai Java; iOS / Obj C tai Swift; React Native / ECMAScript)
    • Backendiin liittyvää (Node.js / ECMAScript; Spring Boot / Java; Java EE / Java)
  • muuta ohjelmistotuotantoon liittyvää osaamista.

Sinulla voi olla kokemusta ja/tai koulutusta opettamiseen, mutta se ei ole edellytys tehtävään valitsemiselle. Pedagoginen pätevyys tulee kuitenkin suorittaa kolmen vuoden sisällä lehtoriksi rekrytoimisesta.

Työsuhteessa sovelletaan Sivistystyönantajat (Sivista) ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Mikäli kiinnostuit, ole rohkeasti yhteydessä!

Lisätietoja antaa osaamispäällikkö Mira Grönvall, mira.gronvall [at] tuni.fi, p. 040 708 7381.

Hae tehtävää viimeistään 8.11.2021 oheisen hakulinkin kautta:

Hakulomake

Uusimmat uutiset kategoriassa Avoimet työpaikat TAMKissa