Avoimet työpaikat TAMKissa

Avoin tehtävä TAMKissa: Lehtori, konetekniikka, insinöörikoulutus

Haemme TAMKiin kehittämiskykyistä konetekniikan insinöörikoulutuksen lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu TAMKin Teollisuusteknologia -osaamisyksikköön. Koulutamme osaajia työelämän tarpeisiin. Lisäksi tutkimus- ja kehitystoimintamme tavoitteena on uusien teknologioiden hyödyntäminen yritysten ja yhteiskunnan menestymisen ja kestävän kehityksen turvaamiseksi.

Haemme opetuksesta innostunutta henkilöä, jolla on hyvä ja ajantasainen osaaminen konetekniikasta ja tuoretta työkokemusta elinkeinoelämästä. Ymmärrät tuotekehityksen ja teknillisen mekaniikan haasteet ja osaat niiden ratkaisemiseen tarvittavat digitaaliset työkalut ja menetelmät. Mahdollinen koneautomaation tai valmistustekniikan osaaminen tuovat hakemukseen lisäarvoa.

Opetuksen lisäksi olet kiinnostunut kehittämisprojekteista, joissa hankitaan ja sovelletaan ajankohtaista osaamista yhdessä opiskelijoiden, työelämän ja muiden kumppanien kanssa. Et pelkää heittäytyä mukaan uuteen ja olet valmis kohtaamaan erilaisia haasteita.

Tarjoamme sinulle

• innovatiivisen työympäristön ja osallistumisen työstään innostuneessa tiimissä
  • kilpailukykyisen palkan ja yksityisen sektorin vuosilomia pidemmät vapaat
  • mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden osaajiin työskentelemällä nuorten aikuisten parissa
  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden alan työkokemusta elinkeinoelämästä. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kielen hyvä osaaminen.

Arvostamme

• positiivista asennetta
  • teollisuuskokemusta
  • hyviä työelämäyhteyksiä ja verkostoja
  • osaamista digitaalisesta tuotekehityksestä
  • projekti- ja hanketyön kokemusta

Sinulla voi olla kokemusta tai koulutusta opettamiseen, mutta se ei ole edellytys tehtävään valitsemiselle. Pedagoginen pätevyys tulee kuitenkin suorittaa kolmen vuoden sisällä lehtoriksi nimittämisestä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat (Sivista) ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Johtaja Hannu Kivilinna (+358 50 0981 118)
Osaamispäällikkö Aija Paananen (+358 40 5708 891)

Tutkintovastaava Markus Aho (+358 40 8012 627)

Hae tehtävää viimeistään 30.11.2021 oheisen hakulinkin kautta:

Hakulomake

Uusimmat uutiset kategoriassa Avoimet työpaikat TAMKissa