Avoimet työpaikat TAMKissa

Avoin tehtävä TAMKissa: Lehtori, autotekniikka, insinöörikoulutus

Haemme TAMKiin kehittämiskykyistä autotekniikan insinöörikoulutuksen lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu TAMKin Teollisuusteknologia -osaamisyksikköön. Koulutamme osaajia työelämän tarpeisiin. Lisäksi tutkimus- ja kehitystoimintamme tavoitteena on uusien teknologioiden hyödyntäminen yritysten ja yhteiskunnan menestymisen ja kestävän kehityksen turvaamiseksi.

Haemme opetuksesta ja kehittämisprojekteista innostunutta henkilöä, jolla on hyvä ja ajantasainen osaaminen autotekniikasta.

Tarjoamme sinulle

• vakaan ja kehittyvän työympäristön ja osallistumisen työhönsä sitoutuneessa tiimissä
  • kilpailukykyisen palkan ja yksityisen sektorin vuosilomia pidemmät vapaat
  • mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden osaajiin työskentelemällä nuorten aikuisten parissa
  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden alan työkokemusta elinkeinoelämästä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen.

Opetustehtävien hoitaminen edellyttää polttomoottoritekniikkaan, voimansiirtoon, koritekniikkaan ja/tai raskaiden ja kevyiden autojen korjaamotekniikkaan liittyvää osaamista. Lehtori työskentelee myös autolaboratoriossa, joten käytännön ajoneuvotekniikan osaamista arvostetaan. Eduksi katsotaan kokemus suoritetusta autokatsastuksen koulutuksesta ja katsastusluvista.

Kehittämistehtävien hoitaminen edellyttää kiinnostusta ja halukkuutta osallistua hankkeisiin, joissa hankitaan ja sovelletaan ajankohtaista tekniikan osaamista yhdessä opiskelijoiden, työelämän ja muiden kumppanien kanssa. Kehitystehtävät edellyttävät sähköauto- ja latausteknologian osaamista.

Arvostamme

• positiivista asennetta
  • teollisuuskokemusta
  • hyviä työelämäyhteyksiä ja verkostoja sekä tuoretta kokemusta elinkeinoelämästä
  • projekti- ja hanketyön kokemusta

Sinulla voi olla kokemusta tai koulutusta opettamiseen, mutta se ei ole edellytys tehtävään valitsemiselle. Pedagoginen pätevyys tulee kuitenkin suorittaa kolmen vuoden sisällä lehtoriksi nimittämisestä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat (Sivista) ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Johtaja Hannu Kivilinna (+358 50 0981 118)
Osaamispäällikkö Aija Paananen (+358 40 5708 891)

Tutkinnosta vastaava Marko Mäkilouko (+358 50 4630 731)

Hae tehtävää viimeistään 30.11.2021 oheisen hakulinkin kautta:

Hakulomake

Uusimmat uutiset kategoriassa Avoimet työpaikat TAMKissa