Avoimet työpaikat TAMKissa

Avoin tehtävä TAMKissa: Koulutusvararehtori

Haemme TAMKiin koulutusvararehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Koulutusvararehtorina ja koulutuksen tulosyksikön johtajana kehität osaamisyksiköitämme sekä koulutuksen ja oppimisen palveluita.  Johdat innostuneella ja tavoitteellisella otteella kohti kunnianhimoisia tuloksia. Kannat vastuuta myös rehtorin varahenkilönä.

Koulutusvararehtorina ohjaat muutosta ja luot tulevaisuutta. Johdat ammattikorkeakoulumme osaamisyksiköitä (liiketalous ja media, pedagogiset ratkaisut ja kulttuuri, rakennettu ympäristö ja biotalous, sosiaali- ja terveysala, teollisuusteknologia) sekä koulutuksen ja oppimisen palveluita.

Tehtävänäsi on viedä ammattikorkeakoulun modernia pedagogiikkaa kohti tulevaisuuden haasteita. Johdat uutta isoa yksikköä, vastuullasi on varmistaa tutkinto-ohjelmien mutta myös koulutuksen ja oppimisen palveluiden yhteistyö TAMKissa siten, että tekemisemme tukee tuloksellisuutta rahoitusmittareissa.

Olemme TAMKissa vahva työelämäkorkeakoulu. Vastuullesi kuuluu myös tuloksekkaan yhteistyön kehittäminen Tampereen yliopiston kanssa. Lisäksi vaikutat ja tuet henkilöstöä TAMKin strategian mukaisesti aktiivisen kansainvälisen toimintamme ja verkostojen kehittämisessä.

Koulutusvararehtorina kykenet harkittuun päätöksentekoon sekä arvioimaan ja ratkaisemaan konkreettisia kehittämishaasteita. Tehtävässä sinulla on vahva tavoite- ja tulosorientaatio johdettavasta alueesta sekä henkilöstön työhyvinvoinnista. Tehtävä edellyttää positiivista, innostavaa ja sitouttavaa johtamisasennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Johtajana kykenet selkeään viestintään sekä suomen että englannin kielellä.

Omaat tulevaisuussuuntautuneen ja kehittämisorientoituneen näkemyksen tutkintokoulutuksesta ja jatkuvasta oppimisesta, kansainvälisyydestä, digitalisaatiosta sekä korkeakoulun liiketoiminnan kehittämisestä.

Koulutusvararehtorina vastaat oman johtamisalueesi tavoitteista, tuloksista ja taloudesta sekä toimit johtaja- ja päällikkötason esimiehenä. Osallistut TAMKin johtoryhmän työskentelyyn. Raportoit rehtorille, ja toimit hänen varahenkilönään.

Sinulla on kyky olla tiimin kanssa askeleen edellä asiakkaita ja halu etsiä rohkeasti uusia toimintamalleja. Sinulla on näyttöä kokonaisuuksien johtamisesta tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Verkostoituminen on sinulle ominaista sekä organisaation sisällä että sidosryhmiin. Sinulla on kokemusta johtajan monipuolisista tehtävistä yritys- tai julkisen sektorin puolelta.

Arvostamme korkeakoulukentän haasteiden ja mahdollisuuksien tuntemusta kotimaassa ja kansainvälisessä kontekstissa. Edellytämme sinulta soveltuvaa lisensiaatin tai tohtorin koulutusta. Jos olet erityisen ansioitunut tehtävään ja sinulla on kokemusta sekä näyttöä vastaavista tehtävistä, myös ylempää korkeakoulututkintoa voidaan pitää soveltuvana.  Tehtävässä toimiminen edellyttää henkilöstöjohtamisen taitoja, tuloksellisuutta, sitoutumista TAMKin strategiaan ja yhteiseen toimintakulttuurin kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Teet työtä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa vahvassa asiantuntijaorganisaatiossa. Tarjoamme myös mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen omassa työssä, kilpailukykyisen palkan ja muut edut. Panostamme hyvään työelämän laatuun, työkavereihin ja työympäristömme on joustava.

Lisätietoa tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Seija Malmi, puh. 040 5225330, seija.malmi [at] mercuriurval.com () ja TAMKin rehtori-toimitusjohtaja Tapio Kujala, puh. 0400 436690, tapio.kujala [at] tuni.fi () (tavoitettavissa puhelimitse 22.11. klo 18–19, 23.11. klo 17-18 ja 26.11. klo 13-14).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään tiistaina 30.11.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI-16392.

Uusimmat uutiset kategoriassa Avoimet työpaikat TAMKissa

Uusimmat uutiset