Avoimet työpaikat TAMKissa

Avoin tehtävä TAMKissa: Kiinteistönhoitaja (sähkö)

TAMKin tila- ja kiinteistöpalvelut tuottaa korkeakouluyhteisön keskitetyt tila- ja kiinteistöpalvelut, joka vastaa kampusten tiloista, niiden ylläpidosta, toimivuudesta ja tiloihin liittyvistä palvelutoiminnoista.

Haemme KIINTEISTÖNHOITAJAA (sähkö) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haemme kiinteistönhoitajaa (sähkö)  vastuualueenaan sähkö- ja yleiskaapelointiverkon asennukset ja korjaukset, sähkölaitteistojen- ja järjestelmien huollot ja testaukset, sähköjärjestelmiä koskevien vikailmoitusten käsittely sekä pienehköt muut kiinteistönhoidon ja kunnossapidon tehtävät. Tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti Tampereen ammattikorkeakoulun Kuntokadun kampukselle, mutta tarvittaessa työtehtäviä voi olla myös muilla korkeakouluyhteisön kampuksilla.

Etsimme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä, jolla on avarakatseinen suhtautuminen erilaisiin kiinteistöpalveluiden työtehtäviin. Tehtävässä pääset toteuttamaan, ylläpitämään ja kehittämään kiinteistöteknisen tiimin jäsenenä kiinteistöpalveluja ja -järjestelmiä, pääpainona erityisesti kiinteistöjen sähköjärjestelmät. Tehtävässä olet kiinteässä yhteistyössä sekä tila- ja kiinteistöpalveluiden henkilöstön että muiden tukipalveluiden ja opetushenkilöstön kanssa. Esimiehenäsi toimii kiinteistöpäällikkö.

Edellytykset

Tehtävän edellytykset:

• sähköturvallisuuslain mukaisen sähköalan ammattihenkilön pätevyyden (Sähköturvallisuuslaki 1135/2016 73§)
  • vähintään yhden (1) vuoden kokemusta sähköalan töistä.
  • aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön
  • tiimityötaitoja ja asiakaspalveluasennetta
  • riittävää tietotekniikan ja -järjestelmien osaamista
  • teknisiin järjestelmiin liittyviä dokumentointitaitoja
  • hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen kielen ja tehtävän vaatimaa riittävää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme lisäksi:

• osaamista tietoliikennetekniikasta, kuten yleiskaapelointijärjestelmistä.
  • kiinteistönhoitoalan perusosaamista esim. kokemusta kiinteistönhoitajan työstä tai alan koulutusta
  • halua ja näkemystä kehittää kiinteistöjen teknisiä palveluja ja järjestelmiä

Tarjoamme

• Motivoivan työskentely-ympäristön
  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden
  • Näkymän koko korkeakouluyhteisön tila- ja kiinteistöpalvelujen toimintaan
  • Mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen ja laajentamiseen

Työsuhteen ehdot määräytyvät  Sivistystyönantajien työehtosopimuksen ykstiyisen opetusalan työehtosopimuksen  (SIVISTA) mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakuohjeet ja tiedustelut:

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Petri Ojala 050 447 8346 petri.ojala [at] tuni.fi tai ylläpitoinsinööri Heikki Seppälä 050 447 8494 heikki.seppala [at] tuni.fi .

Sähköinen hakemus tässä

Hakuaika päättyy: 7.3.2021