Avoimet työpaikat TAMKissa

Avoin tehtävä TAMKissa: Henkilöstöpäällikkö

Haemme TAMKiin kehittämiskykyistä HR-ammattilaista henkilöstöpäälliköksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 15.4.2021 tai sopimuksen mukaan

Tavoitteenamme on TAMKin henkilöstöpalveluissa parantaa palveluidemme strategia- ja asiakaslähtöisyyttä sekä tarjota laadukkaita palveluita henkilöstömme hyvinvoinnin varmistamiseksi. Uskomme yhdessä tekemiseen ja oppimiseen TAMKin avoimessa ja mutkattomassa toimintakulttuurissa. Olemme vahva asiantuntijaorganisaatio ja uudistamme aktiivisesti monialaista toimintaamme. Olemme Suomen suurimpia ammattikorkeakouluja ja strategiamme ytimessä ovat kansainvälisyys ja työelämän kehittäminen.

Henkilöstöpäällikön tehtäviin kuuluvat rekrytointiin, palkkaukseen sekä henkilöstön ja toimintakulttuurin kehittämiseen liittyvien prosessien edistäminen. Kehität työhyvinvointiin ja työsuojeluun liittyviä asioita ja toimit työsuojelupäällikkönä. Toimit läheisessä yhteistyössä TAMKin henkilöstöjohtajan ja muun johdon kanssa. Yhdessä tekeminen on kiinteätä myös henkilöstön, työsuojelutoimijoiden ja luottamushenkilöiden kanssa sekä yhteistyöverkostoissa.

Odotamme sinulla olevan usean vuoden kokemus HR-tehtävistä sekä esimiestyöstä. Olet suorittanut korkeakoulututkinnon. Työlainsäädäntö, työehtosopimusten tulkinta, yhteistoiminta ja työsuojelu ovat sinulle tuttuja. Sinulla on itsenäinen sekä ratkaisukeskeinen ja kehitysorientoitunut työote. Olet tiimityöskentelijä ja sinulta sujuu viestintä suomeksi ja englanniksi. Olet valmentava ja toisten työtä tukeva esimies.

Tarjoamme sinulle kehittyvän valtakunnallisen korkeakoulutyöympäristön, jossa työskentelee sitoutuneita asiantuntijoita innostavassa ilmapiirissä. Pääset tekemään monipuolisia ja haastavia tehtäviä sekä kehittämään niitä omalla ammattitaidollasi. Meillä on vastuullinen ja yhteisöllinen tapa tehdä töitä samoin kuin olemme vastuullisia yhteiskunnasta ja Pirkanmaan alueen menestyksestä. Jos nämä ja korkeakoulumaailma tuntuvat sinulle omilta, lähetäthän kuvauksen siitä, miten auttaisit meitä menestymään.

Työsuhteen ehdot määräytyvät  Sivistystyönantajien yksityisen opetusalan työehtosopimuksen  mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja saat henkilöstöjohtaja Merja Jortikalta, puhelin 040-8696100 tai merja.jortikka [at] tuni.fi.

Sähköinen hakemus tässä

Hakuaika päättyy 7.3.2021.