Avoimet työpaikat TAMKissa

Avoin tehtävä TAMKissa: Erikoissuunnittelija, HR

Haemme TAMKiin vahvaa henkilöstön kehittämisen osaajaa erikoissuunnittelijan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 15.4.2021 tai sopimuksen mukaan

Tavoitteenamme on TAMKin henkilöstöpalveluissa parantaa palveluidemme strategia- ja asiakaslähtöisyyttä sekä tarjota laadukkaita palveluita henkilöstömme hyvinvoinnin varmistamiseksi. Uskomme yhdessä tekemiseen ja oppimiseen TAMKin avoimessa ja mutkattomassa toimintakulttuurissa. Olemme vahva asiantuntijaorganisaatio ja uudistamme aktiivisesti monialaista toimintaamme. Olemme Suomen suurimpia ammattikorkeakouluja ja strategiamme ytimessä ovat kansainvälisyys ja työelämän kehittäminen.

Erikoissuunnittelijan keskeiset tehtäväalueet liittyvät osaamistarpeiden tunnistamiseen johdon ja henkilöstön kanssa sekä osaamisen ja toimintakulttuurin kehittämisaktiviteetteihin. Valmennusten, mentoroinnin, työnohjauksen ja henkilöstökyselyjen järjestäminen kuuluvat tehtäviin. HR-järjestelmä Mepcon pääkäyttäjyys ja sisällön kehittäminen ovat osa työnkuvaa samoin kuin HR-raportointi.

Odotamme sinulta usean vuoden työkokemusta osaamisen kehittämisen alueelta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lähtökohtanasi on strateginen henkilöstöjohtaminen sekä henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin vahvistaminen. Sinulla on vahva tietojärjestelmäosaaminen ja kiinnostus kehittää HR-järjestelmää. Työotteesi on kehittämisorientoitunut ja itsenäinen ja toimit tuloksellisesti myös erilaisissa tiimeissä. Hyvät vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja viestintätaitosi mahdollistavat tehtävässä menestymisen. Sinulle on myös tuttua työskennellä englannin kielellä.

Tarjoamme kehittyvän valtakunnallisen korkeakoulutyöympäristön, jossa työskentelee sitoutuneita asiantuntijoita innostavassa ilmapiirissä. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä sekä kehittämään niitä osaamisellasi. Meillä on vastuullinen ja yhteisöllinen tapa tehdä töitä samoin kuin olemme vastuullisia yhteiskunnasta ja Pirkanmaan alueen menestyksestä. Jos nämä ja korkeakoulumaailma tuntuvat sinulle omilta, lähetäthän kuvauksen siitä, miten auttaisit meitä menestymään.

Työsuhteen ehdot määräytyvät  Sivistystyönantajien yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja saat henkilöstöjohtaja Merja Jortikalta, puhelin 040-8696100 tai merja.jortikka [at] tuni.fi.

Sähköinen hakemus tässä

Hakuaika päättyy 7.3.2021.