Yleisötilaisuus

Arto O. Salonen Kestävän koulutuksen kahveilla

Sanapilvi kestävään kehitykseen liittyvistä asioista ja iloinen afrikkalainen nainen
Millaista on kestävä koulutus ja millainen on kestävä korkeakoulu? TAMKin Pedagogiset ratkaisut -yksikön järjestämillä kestävän koulutuksen kahveilla keskustellaan näistä kysymyksistä viisi kertaa vuoden 2021 aikana.

Toisilla kahveilla ke 28.4. klo 14-15 kestävän hyvinvoinnin asiantuntija, apulaisprofessori Arto O. Salonen Itä-Suomen yliopistosta alustaa aiheesta "Millaisen tulevaisuuden rakentaisimme?"

Keskustelua fasilitoivat yliopettaja Annukka Tapani ja lehtori Juha Lahtinen TAMKin Pedagogiset ratkaisut -yksiköstä.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan.

Kahvit jatkuvat syyslukukaudella sosiaaliseen kestävyyteen, saavutettavuuteen ja kestäviin kumppanuuksiin liittyvillä teemoilla.

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat

Kestävä koulutus ja opettajuus -tiimi, Pedagogiset ratkaisut -yksikkö.

Yliopettaja Annukka Tapani annukka.tapani@tuni.fi
Lehtori Eveliina Asiainen eveliina.asikainen@tuni.fi