Tapahtuma

AMK-valintakoe

AMK-valintakoe on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe, joka tehdään omalla tietokoneella ja otetaan käyttöön syksyn 2019 yhteishaussa.

AMK-valintakoe järjestetään syksyllä 30. ja 31.10.2019 TAMKissa. Valintakokeeseen ilmoittaudutaan hakulomakkeella hakuaikana. Hakuajan jälkeen valintakoepaikkaa- tai aikaa ei voi enää muuttaa. Valintakokeen kesto vaihtelee 3-6 tunnin välillä riippuen hakukohteisiin kuuluvista osioista.

AMK-valintakokeeseen saavutaan seuraavasti:

Aamupäivän valintakoetilaisuus

Ole paikalla klo 8.00, jolloin ilmoittautuminen valintakoetilaisuuteen alkaa. AMK-valintakoe alkaa klo 9.00.

Iltapäivän valintakoetilaisuus

Ole paikalla klo 13.00, jolloin ilmoittautuminen valintakoetilaisuuteen alkaa. AMK-valintakoe alkaa klo 14.00.

Lisätietoja kokeesta osoitteesta https://www.ammattikorkeakouluun.fi/hakijalle/valintatavat/amk-valintakoe/.

Further information

TAMKin Hakijapalvelut, hakijapalvelut.tamk@tuni.fi,
Puhelin: 0294 520 444 (ma-pe klo 12-14)
Opiskelijarekrytoinnin päällikkö Marjo Korhonen, marjo.korhonen@tuni.fi