ÄVE ekosysteemi
Kongressi

Älykäs valmistus ekosysteemissä webinaari

Ilmoittautumisaika:
Webinaarissa esitellään tuoreimpia tuloksia Älykäs valmistus ekosysteemissä (ÄVE) –hankkeesta, joka tukee monitieteisesti koneenrakennuksen yritysekosysteemin kehittymistä ja vahvistumista tuottaen samalla tietoa laajemmin hyödynnettäväksi.

Tutustu johtavien tutkimuskeskusten ja yritysten yhteistyöhön:

• Laatu- ja tilannetietoisuus toimitusketjussa

• Vaatimuspohjainen materiaalisuunnittelu

• CAD/CAM –integraatio

• Hiljainen tieto, mallinnus ja simulointi valmistuksessa

• Mikrorakenteiden optimoinnista komponenttitason testaukseen

Aluksi hankkeessa mukana olevat tutkimuskeskukset esittelevät tutkimusmenetelmiä ja -tuloksia ja lopuksi keskustellaan yritysten haasteista ilmoittautumisen yhteydessä esitettyjen kysymysten pohjalta ja pohditaan millaisia menetelmiä yhteistyökumppaneilla olisi niiden selättämiseen.

Järjestäjä

Tutkimusfoorumin järjestää Tampereen yliopiston, Teknologian tutkimuskeskus VTT:n ja Tampereen ammattikorkeakoulun osaamiskeskittymä – SMACC. Lisätietoja antaa Arttu Heininen arttu.heininen@tuni.fi