ÄVE ekosysteemi

Älykäs valmistus ekosysteemissä tutkimusfoorumi

Ilmoittautumisaika:
ave-text-logo.png
Tilaisuus on siirretty syksyyn, mutta keväällä tullaan järjestämään aiheeseen liittyvä webinaari. Tiedotamme uusista päivämääristä mahdollisimman pian.

Tutkimusfoorumissa esitellään tuoreimpia tuloksia Älykäs valmistus ekosysteemissä (ÄVE) –hankkeesta, joka tukee monitieteisesti koneenrakennuksen yritysekosysteemin kehittymistä ja vahvistumista tuottaen samalla tietoa laajemmin hyödynnettäväksi.

Tutustu johtavien tutkimuskeskusten ja yritysten yhteistyöhön:

• Laatu- ja tilannetietoisuus toimitusketjussa

• Vaatimuspohjainen materiaalisuunnittelu

• CAD/CAM –integraatio

• Hiljainen tieto, mallinnus ja simulointi valmistuksessa

• Mikrorakenteiden optimoinnista komponenttitason testaukseen

Aamupäivällä hankkeessa mukana olevat tutkimuskeskukset esittelevät tutkimusmenetelmiä ja -tuloksia esityksissä sekä esittelypisteillä yhdessä yritysten kanssa. Iltapäivällä keskustellaan yritysten haasteista ilmoittautumisen yhteydessä esitettyjen kysymysten pohjalta ja pohditaan millaisia menetelmiä yhteistyökumppaneilla olisi niiden selättämiseen.

Järjestäjä

Tutkimusfoorumin järjestää Tampereen yliopiston (TTY), Teknologian tutkimuskeskus VTT:n ja Tampereen ammattikorkeakoulun osaamiskeskittymä – SMACC. Lisätietoja antaa Arttu Heininen arttu.heininen(a)tuni.fi