Uutinen

Alumnit matkustavat Italiaan

Tampereen yliopiston tämänvuotinen alumnimatka suuntautuu toukokuussa Italian Po-joen laaksoon, jossa tutustutaan barokki- ja renessanssikausiin. Kohteina ovat Milano, Mantova, Ferrara, Ravenna ja Modena. Matkaan sisältyy taide- ja arkkitehtuurikohteita sekä päivän kestävä risteily Po-joella.

Välimeren alueelle suuntautuneita alumnimatkoja on järjestetty vuodesta 1999, jolloin kohteena oli Ateena ja matkaoppaana dosentti Juhani Sarsila. Vuodesta 2000 alkaen vastuun otti keskiajan dosentti Aino Katermaa, joka toimii tänäkin vuonna matkan tieteellisenä asiantuntijana ja matkanjohtajana.

Tämänvuotinen alumnimatka on ensimmäinen Tampereen uuden yliopiston aikana. Alumnikoordinaattori Taija Remus-Lehtinen toivoo, että myös Hervannan kampuksen ja Tampereen ammattikorkeakoulun väki ottaa alumnimatkat omakseen. Matka on avoin kaikille siten, että mukaan voivat tulla muutkin kuin Tampereen korkeakouluyhteisössä opiskelleet.

Alumnimatka Italiaan: Po-joen laakson palatsit 19.-25.5.2019.

Julkaistu:14.1.2019