Ajankohtaista koronaviruksesta

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu seuraavat koronavirustilannetta ja viranomaisten päätöksiä ja linjaavat tarvittavia toimia yhdessä. Noudatamme kaikessa viestinnässämme viranomaisen antamia ohjeita ja kunnioitamme yksityisyydensuojaa.

Linjauksemme noudattavat yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen rehtorineuvostojen Unifin ja Arenen sopimia valtakunnallisia linjauksia.

***

Tampereen korkeakouluyhteisö muistuttaa, että maskisuositus on voimassa kaikilla kampuksilla. Kampuksille on mahdollista tulla vain täysin terveenä. Myös käsien pesua ja desinfiointia on jatkettava edelleen. Muistathan noudattaa terveysturvallisuusohjeita myös vapaa-ajalla. Linjauksia päivitetään tarvittaessa tiukempaan tai väljempään suuntaan koronavirustilanteen tai viranomaisohjeiden muuttuessa.

Tampereen yliopisto ja TAMK suosittelevat THL:n ja yhteistyötahojen kehittämän Koronavilkku-mobiilisovelluksen käyttöönottoa kaikille kampusten käyttäjille.

Noudata maahantulossa THL:n ja Rajavartiolaitoksen ohjeita.

Opetuksen järjestäminen kampuksilla on mahdollista ilman opetustila­kohtaisia kokoontumisrajoituksia. Maskisuositus on voimassa. Riskiryhmäläisille mahdollistetaan vaihtoehtoinen suoritustapa.

Ulkopuoliset henkilöt voivat vierailla kampuksilla ulko-ovien aukioloaikoina. Maskisuositus on voimassa.

Korkeakouluyhteisön ulkopuolisille jäsenille kirjasto on avoinna yliopiston ulko-ovien aukioloaikoina. Maskisuositus on voimassa. Lisätietoa järjestelyistä löytyy kirjaston sivuilta.

Ajantasainen tieto ja ohjeistus päivittyy intranetiin.

Aiheeseen liittyvät uutiset näkyvät sivun alalaidan listauksessa.

Koronatilannetta koskevat kysymykset: korona [at] tuni.fi

Koronatilanteesta tiedotetaan korkeakouluyhteisölle jatkuvasti päivittyvällä uutisella intran etusivulla (vaatii kirjautumisen intraan)

Kirjastojen käyttäjille

Opiskelijalle

Opettajalle

Henkilöstölle

Matkustaminen

Yhteystiedot henkilökunnalle:

• Tampereen yliopiston matkatiimi matkatiimi.tau [at] tuni.fi
  • TAMKin matkatiimi matkat.tamk [at] tuni.fi

Opiskelijavaihto

Yhteystiedot:

• Tampereen yliopisto: mobility.tau [at] tuni.fi
  • Tampereen ammattikorkeakoulu: outgoing.tamk [at] tuni.fi

Tapahtumat

Tiloja ei vuokrata ulkopuolisille. Maskisuositus on voimassa kaikilla kampuksilla. Kampuksille on mahdollista tulla vain täysin terveenä. Myös käsien pesua ja desinfiointia on jatkettava edelleen.

Vierailijoille

Ulkopuoliset henkilöt voivat vierailla kampuksilla ulko-ovien aukioloaikoina. Maskisuositus on voimassa kaikilla kampuksilla. Kampuksille on mahdollista tulla vain täysin terveenä. Myös käsien pesua ja desinfiointia on jatkettava edelleen.

Muita ohjeita

THL:n ohjeita: