Hyppää pääsisältöön

Ajankohtaista koronaviruksesta

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu seuraavat koronavirustilannetta ja viranomaisten päätöksiä ja linjaavat tarvittavia toimia yhdessä. Noudatamme kaikessa viestinnässämme viranomaisen antamia ohjeita ja kunnioitamme yksityisyydensuojaa.

Linjauksemme noudattavat yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen rehtorineuvostojen Unifin ja Arenen sopimia valtakunnallisia linjauksia.

***

Korkeakouluyhteisö palasi lähiopetukseen 7.3.2022 alkaen. Hybridiopetusta tai etäopetusta voidaan kuitenkin edelleen käyttää silloin, kun sille on pedagogisesti vahvat perusteet.

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä linjasi 26.4.2022, että Pirkanmaalla otetaan käyttöön kasvomaskisuositus, joka noudattelee THL:n kasvomaskisuositusta. Tampereen korkeakouluyhteisön kasvomaskisuositusta on päivitetty vastaavasti. Jokainen yhteisön jäsen voi oman harkintansa mukaan käyttää kasvomaskia suojatakseen itseään esimerkiksi ruuhkaisissa liikennevälineissä ja sellaisissa sisätiloissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa.

Noudata maahantulossa THL:n ja Rajavartiolaitoksen ohjeita.

Lisätietoja liikuntatilojen aukioloajoista löytyy SportUnin sivuilta

Ajantasainen tieto ja ohjeistus päivittyy intranetiin.

Aiheeseen liittyvät uutiset näkyvät sivun alalaidan listauksessa.

Koronatilannetta koskevat kysymykset: korona [at] tuni.fi

Koronatilanteesta tiedotetaan korkeakouluyhteisölle jatkuvasti päivittyvällä uutisella intran etusivulla (vaatii kirjautumisen intraan)

Kirjastojen käyttäjille

Opiskelijalle

Opettajalle

Opiskelijavaihto

Yhteystiedot:

• Tampereen yliopisto: mobility.tau [at] tuni.fi
  • Tampereen ammattikorkeakoulu: outgoing.tamk [at] tuni.fi

Yleisötilaisuuksia on mahdollista järjestää viranomaisten ohjeistusten mukaan.

Vierailijoille

Ulkopuoliset henkilöt voivat vierailla kampuksilla ulko-ovien aukioloaikoina.

Muita ohjeita

THL:n ohjeita: