Hyppää pääsisältöön

Ajankohtaista koronaviruksesta

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu seuraavat koronavirustilannetta ja viranomaisten päätöksiä ja linjaavat tarvittavia toimia yhdessä. Noudatamme kaikessa viestinnässämme viranomaisen antamia ohjeita ja kunnioitamme yksityisyydensuojaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on katsonut epidemiatilanteen muuttuneen pitkäkestoiseksi endemiaksi. Koska koronavirustartuntoja ilmenee yhä, on jokaisen korkeakouluyhteisön jäsenen vastuullinen toiminta edelleen tärkeää jatkotartuntojen torjumiseksi.

Korkeakouluyhteisössä on palattu lähiopetukseen. Hybridiopetusta tai etäopetusta voidaan kuitenkin käyttää silloin, kun sille on pedagogisesti vahvat perusteet.

Yleiset korona-turvallisuusohjeet

Kaikkien kampuksella kävijöiden (opiskelijat, henkilöstö, vierailijat) on noudatettava seuraavia ohjeita:

• Tule kampukselle ja lähiopetukseen vain terveenä.
  • Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta (THL:n ohje). Käsidesiä pidetään tarjolla ulko-ovilla, asiakaspalvelupisteissä ja ravintoloissa.
  • Voit oman harkintasi mukaan käyttää kasvomaskia esimerkiksi ruuhkaisissa sisätiloissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa.

Noudata maahantulossa THL:n ja Rajavartiolaitoksen ohjeita.

Lisätietoja liikuntatilojen aukioloajoista löytyy SportUnin sivuilta

Aiheeseen liittyvät uutiset näkyvät sivun alalaidan listauksessa.

Koronatilannetta koskevat kysymykset: korona [at] tuni.fi

Ajantasainen tieto ja ohjeistus päivittyy intranetiin (vaatii kirjautumisen intraan)

Kirjastojen käyttäjille

Opiskelijalle

Opettajalle

Opiskelijavaihto

Yhteystiedot:

Yleisötilaisuuksia on mahdollista järjestää.

Vierailijoille

Ulkopuoliset henkilöt voivat vierailla kampuksilla ulko-ovien aukioloaikoina.

Muita ohjeita

THL:n ohjeita: