Yleisötilaisuus

Aivot ja oppiminen - tapahtuma

Aivot - messutapahtuma Keskustakampuksen Linnassa maanantaina 9.3.2020 klo 10-14. Aivotutkija Minna Huotilainen luennoi klo 14.00 - 15 aiheesta "Aivot ja oppiminen" Linnan luentosalissa Väinö Linna (Huom! esityspaikka on muuttunut aikaisemmasta ilmoituksesta päätalon salista D10b). Luento striimataan Hervannan Kampusareenan saliin A223.

Tiistaina 10.3.2020 klo 10-14 messutapahtuma on Kaupin kampuksella Arvo 2 rakennuksessa.

Aivot- tapatumassa pääset tutustumaan aivoterveyttä edistäviin teemoihin esittelypisteillä, joissa on mukana asiantuntijoita, testejä, mittauksia ja pieniä palkintoja. Tapahtumaan toivotamme tervetulleiksi kaikki korkeakouluyhteisön jäsenet.

Huomaa, että aivotutkija Minna Huotilaisen luento 9.3. klo 14.00 -15 on Linnassa luentosalissa Väinö Linna. Luento myös tallennetaan ja on nähtävissä kahden viikon ajan yliopiston ja YTHS:n verkkosivuilla.

Tapahtuman järjestävät YTHS, TREY ja Tampereen yliopisto

Further information