Event

Queer history of Tampere

Tuula Juvonen's lecture on the queer history of Tampere in celebration of the Queer History Month

Marraskuu on saapunut ja sen mukana Queer History Month! Kyseisen teemakuukauden merkeissä yhteiskuntatieteilijä Tuula Juvonen pitää luennon Tampereen queer-historiasta torstaina 7.11.2019 klo 18 alkaen Tampereen yliopiston keskustakampuksen Pinni B-rakennuksen B1096-tilassa [HUOM! UUSI SALI!]. Tule paikalle kuuntelemaan, kuinka menneisyyden Tampereella on eletty heteronormin vastaisesti! Huom. luento on englanniksi!

 

Tuula Juvonen on erikoistunut sukupuolentutkimukseen ja queer-tutkimukseen ja väitellyt sosiaalipolitiikasta vuonna 2002. Hänen väitöskirjansa Varjoelämää ja julkisia salaisuuksia pureutuu juurikin homoseksuaalisesti tunteneiden ihmisten elämään sodanjälkeisen ajan Tampereella.

 

Luento järjestetään osana Queer History Month -teemaa, josta lisätietoa https://en.seta.fi/2019/08/29/queer-history-month-is-organized-again-in-november-2019/

 

Tervetuloa! 

 

 

EN

Tuula Juvonen will be giving a lecture on queer history of Tampere, on 7.11.2019 starting at 6pm in Tampere University's Pinni B building, room B 1096. The event will be held in English. Welcome!

Organiser

Student organization Sekava

Further information

tuula.juvonen@tuni.fi