Tampere University
Latest publications
Framing value propositions in the food waste business: A sociocultural approach
Närvänen, E., Mattila, M., Keränen, J., Kaivonen, I. & Nurminen, M., Aug 2022, In: Industrial Marketing Management. 105, p. 211-222Research output: Contribution to journal › Article › Scientific › peer-review
Epäterveellisten elintarvikkeiden markkinointi lapsille ja nuorille: Tilanne Suomessa ja pelisääntöjä markkinoinnin säätelyyn
Fogelholm, M., Närvänen, E., Erkkola, M., Lähteenmäki-Uutela, A., Kaivonen, I., Nikkola, A., Sutinen, U-M. & Uusitalo, L., 2021, 127 p. (Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja; no. 2021:57)Translated title of the contribution :Marketing of unhealthy foods to children and youth: Situation in Finland and rules for regulation Research output: Book/Report › Commissioned report
Social Media Influencers Educating Consumers on Sustainable Fashion
Mesiranta, N., Närvänen, E., Luukkonen, R. & Kaivonen, I., 2021, Proceedings of the 52nd Annual Conference of the Association for Consumer Research (ACR 2021). Williams Bradford, T., Keinan, A. & Thomson, M. (eds.). Duluth, MN, p. 87-90 (Advances in Consumer Research; vol. 49).Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Conference contribution › Scientific › peer-review