Opinto-opas 2014-2015
Perus

Perus Pori KV Jatko Avoin

|Tutkinnot|     |Opintokokonaisuudet|     |Opintojaksot|    

Opinto-opas 2014-2015

KIE-52900 Ranskan kielikoe, 3 op
French Language Test

Lisätiedot

Opintojaksolla ei järjestetä lainkaan lähiopetusta eikä minkäänlaista ohjausta, koska kyseessä on kielitaitotesti. Opintojakson suorittajan on selvitettävä kielitaitonsa vastuuhenkilön kanssa ennen kielikokeeseen ilmoittautumista, siis näytettävä yo-todistus tai muualla suoritetut opinnot ym. Kielikoe järjestetään 3-4 kertaa vuodessa TTY:n ranskan kielen tenttipäivänä.

Vastuuhenkilö

Mari Haapsaari

Suoritusvaatimukset

Kielikoe on kirjallinen tentti ja korvaa KIE-52000 Ranska 6 (aikaisemmin KIE-5200 Ranskaa tekniikan opiskelijoille) kurssin. Kielikokeen voi suorittaa opiskelija - jolla on pitkän ranskan yo-kokeen arvosana M, E tai L ja joka hallitsee lukio-oppimäärän edelleen hyvin tai - joka on opiskellut/ työskentellyt noin vuoden verran ranskankiellisessa maassa, ja jonka ranskankielentaito sijoittuu vähintään taitotasolle B1 tai - joka on kaksikielinen.

Osaamistavoitteet

Kyseessä on kielikoe, jolla opiskelija osoittaa omaksuneensa KIE-52000 Ranska 6-kurssia vastaavan kielitaidon ja kykenee jatkamaan opintoja B1 taitotasolla.

Ohjeita opiskelijalle osaamisen tasojen saavuttamiseksi

Kirjallisessa kokeessa opiskelija näyttää että hän hallitse KIE-52000 Ranska 6 -kurssilla vaaditut kielelliset rakenteet, sanaston sekä maantuntemuksen.

Arvosteluasteikko:

Opintojaksolla käytetään suoritusmerkintäistä arviointiasteikkoa (hyväksytty-hylätty)

Tietoa esitietovaatimuksista
Ranskan kielikokeen voivat suorittaa opiskelijat, jotka ovat opiskelleet ns. pitkän ranskan (A-ranska) ja jotka ovat saaneet pitkän ranskan yo-kokeesta arvosanan M, E tai L.

Esitietoketju (Vaatii kirjautumisen POPiin)



Vastaavuudet

Opintojakso Vastaa opintojaksoa  Selite 
KIE-52900 Ranskan kielikoe, 3 op KIE-5210 Ranskan kielikoe, 3 op  

Viimeksi muokattu13.06.2014