Opinto-opas 2013-2014
Perus

Perus Pori KV Jatko Avoin

|Tutkinnot|     |Opintokokonaisuudet|     |Opintojaksot|    

Opinto-opas 2013-2014

TTA-85130 Turvallisuusjohtamisen ja turvallisuustekniikan erityistyö, 5 op
Advanced Study in Safety Management and Engineering

Lisätiedot

Erityistyön tekeminen edellyttää Turvallisuusjohtamisen /Turvallisuustekniikan /Turvallisuustekniikan ja ympäristöjohtamisen lukemista syventävinä opintoina. Työn aiheesta on sovittava ennen työn aloittamista. Opintojakso suoritetaan ennen diplomityön aloittamista. Erityistyön tekemisen aikana on suositeltavaa osallistua kuulijana diplomityöseminaariin.

Vastuuhenkilö

Jouni Kivistö-Rahnasto, Kaija Saarela

Opetus

Opetusmuoto P1 P2 P3 P4 Kesä Toteutuskerrat Luentoajat ja -paikat
            TTA-85130 2013-01  

Suoritusvaatimukset

Kirjallinen tutkimusraportti noudattaen diplomityöohjeita.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa suppeahkon itsenäisen tieteellisen tutkimuksen. Opiskelija osaa etsiä ja analysoida tutkimusaiheeseen liittyvää tietoa sekä soveltaa sitä tutkimusaiheeseen. Lisäksi opiskelija osaa raportoida tutkimuksen tieteellisten käytäntöjen mukaisesti. Usein erityistyö tehdään yhteistyössä yrityksen kanssa, joten erityistyön tehtyään opiskelija osaa suunnitella ja kehittää esimerkiksi vaihtoehtoisia toimintamalleja turvallisuusjohtamiseen/turvallisuusteknisiin sovelluksiin. Lisäksi aihealueen osaaminen syventyy ja opiskelijan edellytykset käytännön sovellutusten tekemiseen paranevat. Opintojakson suoritettuaan opiskelijalla on paremmat valmiudet diplomityön tekemiseen.

Esitietoketju (Vaatii kirjautumisen POPiin)



Vastaavuudet

Opintojakso Vastaa opintojaksoa  Selite 
TTA-85130 Turvallisuusjohtamisen ja turvallisuustekniikan erityistyö, 5 op TUR-4140 Turvallisuusjohtamisen ja turvallisuustekniikan erityistyö, 5 op  

Tarkempia tietoja toteutuskerroittain

Toteutus Kuvaus Opetusmuodot Toteutustapa
TTA-85130 2013-01        

Viimeksi muokattu15.10.2013