Course Catalog 2013-2014
Basic

Basic Pori International Postgraduate Open University

|Degrees|     |Study blocks|     |Courses|    

Course Catalog 2013-2014

KIE-34906 Directed Study in English, 1-3 cr

Additional information

Opiskelijalla tulee olla tutkintoon vaadittavat englannin kielikurssit suoritettuna (yht. 6 op). CEF-level: B2- C2

Person responsible

Anni Karo

Requirements

1) Kirjallinen projektisuunnitelma, joka on esitettävä opintojakson vastuuopettajalle. Projektisuunnitelmasta on käytävä selkeästi ja konkreettisesti ilmi, minkälaisesta kielitaidon kehittämisestä on kysymys sekä miten, missä ja milloin se aiotaan toteuttaa. Projektin laajuus voi vaihdella sen mukaan, kuinka monta opintopistettä on tarkoitus suorittaa. Projektisuunnitelma laaditaan kohdekielellä, ja tullakseen hyväksytyksi sen on oltava paitsi selkeä ja toteuttamiskelpoinen myös kielellisesti korkeatasoinen. Opintojakson vastuuopettaja voi edellyttää suunnitelman täydentämistä tai hylätä suunnitelman, mikäli se ei ole toteuttamiskelpoinen. 2) Kielitaitoa kehittävän projektin työstäminen ja loppuun saattaminen suunnitelman mukaisesti. Käytännön suoritustavat ovat joustavia ja riippuvat hyväksytystä projektisuunnitelmasta. 3) Kirjallinen raportti, joka kuvaa yksityiskohtaisesti, mitä projektissa on tehty ja kuinka suunnitelma on toteutunut. Raportin tulee sisältää analyysiosio, jossa opiskelija tarkastelee kielitaitonsa kehittymistä projektin aikana. Raportoinnin laajuus voi vaihdella sen mukaan, kuinka laajasta projektista on kyse ja kuinka monta opintopistettä on tarkoitus suorittaa. Raportti laaditaan kohdekielellä ja sen on oltava selkeä, hyvin jäsennelty ja kielellisesti korkeatasoinen. Opintojakson vastuuopettaja voi lisäksi edellyttää lyhyttä suullista raporttia. Raportti tulee toimittaa vastuuopettajalle kolmen kuukauden sisällä projektisuunnitelman jättämisestä.
Completion parts must belong to the same implementation

Learning Outcomes

Opiskelijan tulee kehittää omaa kielitaitoaan varsinaisten kielikurssien ulkopuolella esimerkiksi työelämään liittyvissä projekteissa tai kansainvälisessä toiminnassa. Opiskelija tulee osata suunnitella, kuvata ja analysoida omaa oppimistaan sujuvasti kohdekielellä.

Instructions for students on how to achieve the learning outcomes

Raportti on kohdekielellä laadittu, se on rakenteellisesti ja sisällöllisesti selkeä, hyvin jäsennelty, sekä kielellisesti korkeatasoinen. Opiskelija kykenne myös tarvittaessa kertomaan raportistaan suullisesti kurssin vastuuopettajalle.

Assessment scale:

Evaluation scale passed/failed will be used on the course

Partial passing:

Completion parts must belong to the same implementation

Prerequisite relations (Requires logging in to POP)



Correspondence of content

Course Corresponds course  Description 
KIE-34906 Directed Study in English, 1-3 cr KIE-3436 Directed Study in English, 1-3 cr  

Last modified06.05.2014