Opinto-opas 2011-2012
Perus

Perus Pori KV Jatko Avoin

|Tutkinnot|     |Opintokokonaisuudet|     |Opintojaksot|    

Opinto-opas 2011-2012

TITA-6310 Vaihtuva-aiheinen tietojohtamisen opintojakso, 3-8 op
Topic of Current Interest in Information and Knowledge Management

Vastuuhenkilö

Jussi Myllärniemi, Pasi Virtanen

Opetus

Opetusmuoto P1 P2 P3 P4 Kesä Toteutuskerrat Luentoajat ja -paikat
Harjoitustyöt
Seminaari
 10 h/per
 24 h/per


 


 


 


 
TITA-6310 2011-01  
Luennot

 

 

 
 10 h/per

 
TITA-6310 2011-02 Keskiviikko 14 - 16, F PIENI SALI 1

Suoritusvaatimukset

Opintojakso järjestetään kulloinkin ajankohtaisesta aiheesta. Opintojakson tavoitteet ja sisältö määritetään toteutuskertokohtaisesti.

Osaamistavoitteet

Osaamistavoitteet määritellään aina kulloisenkin toteutuskerran kohdalla erikseen.

Esitietoketju (Vaatii kirjautumisen POPiin)

Vastaavuudet

Opintojakso ei vastaan mitään toista opintojaksoa

Tarkempia tietoja toteutuskerroittain

Toteutus Kuvaus Opetusmuodot Toteutustapa
TITA-6310 2011-01 Konsultti liiketoiminnan ja IT:n kehittäjänä - case-kurssi, 2 op TTY ja Logica yhdessä tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden perehtyä konsultin toimintaan ja työkaluihin käytännön esimerkkien valossa "Diili" TV- ohjelman hengessä. Opintojakso on jatkoa keväällä järjestetylle opintojaksolle TITA-6310 Konsultti liiketoiminnan ja IT:n kehittäjänä. Jatkokurssilla kehität edelleen valmiuksiasi toimia konsultin tehtävissä. Opintojakso toteutetaan intensiivikurssina 15.9-16.9.2011 Murikka-opistolla Teiskossa. Kuljetukset, ruokailut ja yöpyminen kustannetaan kurssille osallistujille. Opintojakso on mahdollista sisällyttää ainakin teollisuustalouden, logistiikan ja tiedonhallinnan syventäviin opintoihin. Opintojaksolle mahtuu 20 osallistujaa. Tarvittaessa osallistujien valinta tehdään kevään kurssin arvosanojen perusteella. Katso tarkemmat tiedot kurssiesitteestä!        
TITA-6310 2011-02 Konsultti liiketoiminnan ja IT:n kehittäjänä, 3 op Miten liiketoiminta ja IT liittyvät toisiinsa?Mikä on konsultin rooli tässä? Mitä on konsultin työ? Millaisia asioita konsultti tekee? Millainen on konsultointi-projekti? Millaisia työkaluja ja menetelmiä käytetään? Teknis-taloudellisen tiedekunnan ja Logican yhteistyössä järjestämällä opintojaksolla kehität valmiuksiasi toimia konsultin tehtävissä. Samalla saat laajemmaltikin oppeja arjen työelämään. Kurssilla työstetään kahta todellista yritysesimerkkiä työryhmissä. Luennoitsijoina toimivat Logican kokeneet konsultit sekä asiakasyritysten edustajat. Katso tarkemmat tiedot kurssiesitteestä. Opintojakson suoritettuasi voit hakea konsultoinnin jatkokurssille, joka järjestetään intensiivikurssina syksyllä 2012. Jatkokurssille on haku ja kurssille otetaan rajattu määrä Konsultti liiketoiminnan ja IT:n kehittäjänä -kurssin käyneitä opiskelijoita. Parhaiten jatkokurssilla menestyneille Logica tarjoaa työpaikkaa.        

Viimeksi muokattu17.08.2012