Opinto-opas 2011-2012
Perus

Perus Pori KV Jatko Avoin

|Tutkinnot|     |Opintokokonaisuudet|     |Opintojaksot|    

Opinto-opas 2011-2012

LIKU-7500 Vaihtuva-aiheinen tulevaisuudentutkimuksen opintojakso, 2-8 op
Topic of current interest in futures studies

Lisätiedot

Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti englannin kielellä. Tulevaisuudentutkimuksen vaihtuva-aiheinen opintojakso järjestetään Tulevaisuudentutkimuksen VerkostoAkatemian tai sen jäsenyliopistojen kanssa yhteistyössä. Lisätietoja www.tvanet.fi.
Soveltuu jatko-opinnoiksi

Vastuuhenkilö

Markus Pöllänen

Suoritusvaatimukset

Opintojakson suorituttamisen edellytyksinä 3 opintopisteen laajuisena ovat: 1) perehtyminen etukäteismateriaaliin, 2) aktiivinen osallistumista kurssin teemaan liittyvään opetukseen sekä 3) harjoitukset. 8 opintopisteen laajuisen suorituksen edellytyksenä on lisäksi 4) essee, erilaiset oppimistehtävät tai tentti.

Opetukseen ja oppimiseen liittyvät periaatteet ja lähtökohdat

Opintojakson teema vaihtuu vuosittain ja se toteutetaan intensiivijaksona, erikoiskurssina tai kesäkouluna. Opiskelukielenä on pääosin englanti.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija on tutustunut tulevaisuudentutkimuksen kansainvälisen tiedeyhteisön tutkimustulosten kautta ajankohtaisiin tulevaisuudentutkimuksen menetelmiin ja työkaluihin.

Esitietoketju (Vaatii kirjautumisen POPiin)



Vastaavuudet

Opintojakso Vastaa opintojaksoa  Selite 
LIKU-7500 Vaihtuva-aiheinen tulevaisuudentutkimuksen opintojakso, 2-8 op 5608003 Vaihtuva-aiheinen tulevaisuudentutkimuksen opintojakso, 0 op  

Viimeksi muokattu19.01.2011