Opinto-opas 2011-2012
Perus

Perus Pori KV Jatko Avoin

|Tutkinnot|     |Opintokokonaisuudet|     |Opintojaksot|    

Opinto-opas 2011-2012

ARS-1210 Korjausrakentamisen jatkokurssi A, 10 op
Renovation and Complementary Building Design, Advanced Course A

Vastuuhenkilö

Harri Hagan

Opetus

Opetusmuoto P1 P2 P3 P4 Kesä Toteutuskerrat Luentoajat ja -paikat
Luennot
Harjoitukset
 2 h/vko
 3 h/vko
+2 h/vko
+3 h/vko


 


 


 
ARS-1210 2011-01 Perjantai 13 - 15, RJ303B

Suoritusvaatimukset

Tentti ja suunnittelutehtävä. Harjoitustyön kohteena on 1970-luvun tai sitä nuoremman asuin-, julkisen- tai teollisuusrakennuksen tai rakennusryhmän energiatehokas korjaus- ja muutossuunnitelma. Harjoitustyöhön sisältyy täydennys- tai lisärakentamisen osio.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa soveltaa ja analysoida1970-luvun ja sitä nuoremman rakennuskannan arkkitehtonista ja teknistä korjaus- ¬ja muutossuunnittelua ja siihen liittyvää saavutettavuutta ja esteettömyyttä. Opiskelija osaa myös ratkaista korjausrakentamisen arkkitehtisuunnitteluun liittyvät talotekniset ja rakennusfysikaaliset yksityiskohdat, osaa selittää korjausrakentamisen prosessointia ja energiatehokkaita korjausperiaatteita sekä toteuttaa toiminnalliset muutokset ja soveltaa täydennysrakentamisen mahdollisuuksia. Opiskelijalla on kyky arvioida korjausrakentamisen estetiikkaa ja tulevaisuuden teknisiä mahdollisuuksia.

Esitietoketju (Vaatii kirjautumisen POPiin)

Vastaavuudet

Opintojakso ei vastaan mitään toista opintojaksoa

Tarkempia tietoja toteutuskerroittain

Toteutus Kuvaus Opetusmuodot Toteutustapa
ARS-1210 2011-01 : Rakennussuunnittelun syventymistason opintojakso, jossa annetaan syventäviä tietoja 1970-luvun ja sitä nuoremman rakennuskannan arkkitehtonisesta ja teknisestä korjaus¬ja muutossuunnittelusta. Korjausrakentamiseen liittyvät talotekniset ja rakennusfysikaaliset yksityiskohdat, korjausrakentamisen prosessointi ja energiatehokkaat korjausperiaatteet, toiminnalliset muutokset ja täydennysrakentamisen mahdollisuudet. Korjausrakentamisen estetiikka ja tulevaisuuden tekniset mahdollisuudet. Saavutettavuus ja esteettömyys.   Luennot
Harjoitukset
Harjoitustyöt
   
Lähiopetus: 0 %
Etäopetus: 0 %
Itseopiskelu: 0 %  

Viimeksi muokattu22.02.2011