Opinto-opas 2009-2010
Perus

Perus Pori KV Jatko Avoin

|Tutkinnot|     |Opintokokonaisuudet|     |Opintojaksot|    

Opinto-opas 2009-2010

KIE-3210 Englannin kielikoe, 3 op
English Language Exam

Vastuuhenkilö

Lauri Tolkki

Toteutuskerrat

Ei toteutuskertoja

Suoritusvaatimukset

Kielikokeeseen osallistujien tulee liittää koevastauksensa mukaan jäljennös englannin ylioppilasarvosanasta (vähintään Magna cum laude) tai esittää alkuperäinen todistus tenttitilaisuudessa. 2 h tentti.

Opetukseen ja oppimiseen liittyvät periaatteet ja lähtökohdat

-

Osaamistavoitteet

Kielikokeen sisältö vastaa KIE-3200 Englantia tekniikan opiskelijoille kurssin sisältöä ja siitä saa 3 opintopistettä. Kielikoe koostuu sanastoa ja kielioppia tarkastavista monivalintakysymyksistä ja lyhyestä aineenkirjoittamistehtävästä. Kielikoe ei sisällä suullista kielitaitoa mittaavaa osiota.

Sisältö

Sisältö Ydinaines Täydentävä tietämys Erityistietämys
1. Sanasto: weights, measures, graphs, numerical expressions, mathematical terms, geometrical shapes and forms, faults, properties of materials, scientific and technical terminology.     
2. Peruskielioppia, esim. prepositioita, artikkeleita, passiivia, aikamuotoja.      
3. Kirjoitustaito: lyhyet tekniset kirjoitelmat, esseet.     


Oppimateriaali

Tyyppi Nimi Tekijä ISBN URL Painos,saatavuus... Tenttimateriaali Kieli
Opintomoniste   KIE-3200 English for Engineers   English Department       Kielikoe perustuu kurssin KIE-3200 materiaaleihin, joita on saatavana TTY:n kirjakaupassa.      Suomi  


Esitietoketju (Vaatii kirjautumisen POPiin)

Vastaavuudet

Opintojakso Vastaa opintojaksoa  Selite 
KIE-3210 Englannin kielikoe, 3 op 97199 Englannin kielikoe, 2 ov  

Lisätiedot

KIE-3200 -kurssin saa yrittää korvata kielikokeella vain kerran. HUOM! Peruuttamatta jätetty tentti-ilmoittautuminen lasketaan osallistumiseksi. Mikäli painavasta syystä et voi osallistua tenttiin ja peruuttaminen ei enää POPin kautta onnistu, ota sähköpostitse yhteyttä tentin vastuulehtoriin (lauri.tolkki@tut.fi). Lukuvuonna 2009-2010 kielikoe järjestetään kahdesti: ensimmäisen ja toisen periodin välisellä tenttiviikolla, sekä kolmannen ja neljännen periodin välisellä tenttiviikolla. Kielikokeeseen ilmoitaudutaan kuten tavalliseen tenttiin. Erillistä opintojaksoilmoittautumista ei tarvita.

Viimeksi muokattu11.11.2009
MuokkaajaLauri Tolkki