TTKK logoTTKK Opinto-opas

98600 Espanjan kielen alkeiskurssi, 4,0 ov


Tuntiopettajat José Márquez, Riitta Nyholm
100 h ryhmäopetusta, josta 50 h kielioppi- ja kirjallisia harjoituksia sekä tekstianalyysia, 50 h suullisia harjoituksia. Kurssi kestää kaksi lukukautta, ja se voidaan aloittaa vain syksyllä.

Viikottainen Opetus / Periodi S1S2K1K2Kesä
Luennot (h)-- ---
Harjoitukset (h)-- ---

Tavoitteet

Kieliopin perusteiden ja kielen perusrakenteiden oppiminen. Kyky ymmärtää arkikieltä sekä helpohkoja asiakielen tekstejä. Kielen ääntämisen oppiminen. Kyky oppia ymmärtämään arkikielen puhetta sekä ilmaisemaan itseään arkikielellä ja toimimaan arkipäivän tilanteissa.

Sisältö

Kieliopin käsittelyä oppikirjan ja luentomonisteiden avulla. Tekstianalyysia, käännös- ja kielioppiharjoituksia. Helpohkoa suullista ilmaisua ja keskusteluharjoituksia. Opittujen kielioppirakenteiden harjoittelua puheessa. Kielistudioharjoituksia ääntämisen ja puhevalmiuden harjoittamiseksi.

Tutkintovaatimukset

Suullinen ja kirjallinen koe kurssin lopussa.Arvosanan määräytymisperusteet: Kurssin kokonaisarvosana on kirjallisen ja suullisen osan keskiarvo.

Kirjallisuus

Sjögren-Serrano-Muro-Torikka: Este Pais I, Oy Yleisradio Ab, 1998.

Huomautuksia

Kurssi koostuu tekstitunneista ja keskusteluosista. Kurssi kestää kaksi lukukautta ja se voidaan aloittaa vain syksyllä.