Opinto-opas 2005-2006

MOL-8600 MATERIAALIOPIN DIPLOMITYÖSEMINAARI, 1 op
Seminar of Diploma Works

Opintojakson vastuuhenkilö
Taina Vuoristo

Opettajat
Professorit Toivo Lepistö,
Tuomo Tiainen,
Veli-Tapani Kuokkala,
Tapio Mäntylä,
Petri Vuoristo,
Pentti Järvelä,
Kalle Hanhi,
Seppo Syrjälä ja
Jyrki Vuorinen

Tavoitteet
Materiaaliopin laitoksella tehtävien diplomitöiden esittely. Jokainen diplomityöntekijä pitää kaksi diplomityöseminaaria. Jokainen diplomityöntekijä pitää kaksi diplomityöseminaaria. Ensimmäinen diplomityöseminaari suositellaan pidettäväksi, kun kirjallisuustutkimus alkaa valmistua ja/tai tekijällä on selkeä kuva työn tavoitteista sekä menetelmistä tavoitteiden saavuttamiseksi. Toinen diplomityöseminaari suositellaan pidettäväksi työn loppuvaiheessa, ja sen tarkoituksena on esitellä työn tuloksia diplomityöseminaarin osanottajille.

Suoritusvaatimukset
Diplomityön tekijältä edellytetään kahden diplomityöseminaarin pitämistä (seminaareista jaetaan abstraktit) ja posterin laatimista erillisen ohjeen mukaan diplomityöstä. Lisäksi tulee kuunnella vähintään kolme muiden diplomityöntekijöiden diplomityöseminaaria. Pakollinen materiaaliopin diplomityöntekijöille.

Opintojakson arviointikriteerit

  • Opintojaksolla käytetään suoritusmerkintäistä arviointiasteikkoa (hyväksytty-hylätty)
  • Huomautuksia
    Ilmoittautuminen seminaariin ja lisätietoja: Yliassistentti Taina Vuoristo (taina.vuoristo@tut.fi) tai Tiina Heikkilä (Professori Järvelän, Hanhen, Syrjälän ja Vuorisen diplomityöntekijät, tiina.heikkila@tut.fi). Diplomityöseminaari alkaa tasan kello 10:00.

    Opintojaksokorvaavuus
    2808000 Materiaaliopin diplomityöseminaari

    Opintojakson kotisivu

    Viimeksi muokattu 01.04.2005
    MuokkaajaJuha Nykänen