Opinto-opas 2004-2005

98620 ESPANJAN KIELEN JATKOKURSSI, ADVANCED SPANISH, 4 ov

Tietoa luennoitsijoista
JOSÉ MÁRQUEZ GARRIDO

Luentoja ja harjoituksia
Kurssi kestää kaksi lukukautta ja se voidaan aloittaa vain syksyllä.

Viikottainen opetus/periodi

S1

S2

K1

K2

Kesä

Luennot (h):

2+

2+

2+

2

-

Harjoitukset (h):

2+

2+

2+

2

-


Tavoitteet
Tavoitetaso: A2/B1 Eurooppalaisen viitekehyksen kielitaitoasteikolla. Kurssin käytyään opiskelija ymmärtää keskeisimmät asiat tavanomaisesta puheesta tai ajankohtaisia asioita käsittelevistä TV- ja radio-ohjelmista. Hän osaa keskustella arkisista tapahtumista myös menneessä ja tulevassa ajassa sekä osaa kertoa toiveistaan ja henkilökohtaisista tavoitteistaan. Hän osaa kirjoittaa ymmärrettävää tekstiä halliten peruskieliopin keskeiset rakenteet.

Sisältö
Kielioppia käsitellään oppikirjan ja luentomonisteiden avulla ja tehdään käännös- ja rakenneharjoituksia. Erityisesti syvennytään verbioppiin. Suullisen taidon kehittämiseksi harjoitellaan erilaisia kommunikaatiotilanteita ja kuullun ymmärtämistä. Perehdytään myös espanjankielisen maailman kulttuuriin.

Tutkintovaatimukset
Kurssin arvosanan perusteena on kirjallinen ja suullinen loppukoe. Konkonaisarvosana on kirjallisen ja suullisen osan keskiarvo.

Kirjallisuus
Sjögren-Serrano-Heino-Torikka: Este Pais II, Oy Yleisradio Ab, sekä opetuksen yhteydessä jaettava materiaali.

Tietoa esitietovaatimuksista
Alkeiskurssi/taso A2 Eurooppalaisen viitekehyksen kielitaitoasteikolla.

Huomautuksia
Kurssi koostuu kielioppi- ja rakenneharjoituksista sekä keskustelun ja kuullun ymmärtämisen harjoituksista. Kurssille ilmoittaudutaan o-infon kautta.

Kurssin kotisivu